Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sokkal gyorsabban megvan, ahogy elgondolom már gőzölögve illatozik is! Sok gyerek azt sem tudja mi az a "sparhelt", (németül takarékfűtő. ) .
vizet semmiképp.
Csak szoljék kend,és hozok kedvérevaló itókát
a motorodon a fekete műanyagra gondolsz? Nem fogod el hinni hogy én arra mit használok
Lehet venni literes kiszerelésben szilikon olajat.Ez nem olyan mint a spray tömény sűrű és nagyon szép tőle a motor fekete műanyag része
Aztán meg mi lesz , amikor megyek a "búbánatvölgybe"? Vizet iszunk?
Nice...a Dia is számítógépes szakon van....grafikát tanúl
Bezzeg...ahogy mondod,nekünk elég volt akkor az osztás-szorzás....minek ez a nagy mindenféle nyalintom szoppintom szak,ha ugy is munkanélküli lesz a sok friisen végzett fiatal......
Az milyen beszélgetés hogy Te beszélsz ÉN meg csak hallgatok. Majd szólok a Jézuskának hozzon egy mikrofonos fejhallgatót a fa alá. Igazából műanyag ápolót szeretnék ami szép feketére színezi vissza a kifakult idomokat.
Hát megyeget neki, bár ahogy mondja nagyon nehéz. Nekem már nem mond semmit ha mesél az éppen tanultakról. Amikor még Én jártam oskolába akkor még elég volt osztani szorozni. Informatikát tanul, bár hogy miért azt nem tudom. Egyelőre még többet tudok mint Ő.
Ahogy mink is főzünk...most télen
Bezzeg veled nem lehet skype-n beszélni....
Már nem is jó a hagyományos készítés, ide is elért a modernizáció. Bezzeg amikor még nem volt mikró, begyújtottuk reggel a sparheldet aztán főztünk ha elég meleg lett.
Egyem azt szép leányt Na nem is mondtad ,hogy megy neki a suli? Az accony leánya is pesten tanul
Mondtam neked jófijú hogy megírod nekik mi kell és azt kapod. Nincs jelentősége hogy az oldalon nem látod éppen. Azt hiszem Skype-on is lehet velük cseverészni.
Itt vagyok, most jöttem haza mert elmentem egy kis időre. Le kellett menni az állomásra mert a kislányom most küldte az igazolást a vonattal hogy suliba jár.
De ott nem találtam ezt a méretet
Na,mind1...linkelek addíg amíg össze nem jön
Jófijú, hát az Egünél is ennyi és akkor nincsen posta kőccség.
Egyszer majd megtanítalak linkelni, Én már tudok.
De jóóóó az idén már nem kell munkába menni
akkor igya meg kend egymaga...... nem vagyok hajlandó elázni
Van még őszibarack pálinka....meg a nyanya kapott egy üveg pezsgőt....azt is be vedelem-jük
Nem ismersz Te engem! Esik a havas eső, most voltam kint.
szerintem kibasznál mint macskát tojni...hajnal lenne mire oda érnék....
Most be is gondoltam.....égett ékszíjszagra ébrednél
Gyere , van még!
Deeeeeeeeeeeeeee
jöhet
Csibe...itten leledzel még ? ?
Keresnek skype-n......
Most tettem be a mikróba vöröset felfűszerezve, nem akarod megkóstolni?
Nincs vadász ismerősöd? A nyáron megtanítjuk a kutyáját rókázni! Csibeeee! Beszállsz?