Ma beépítettem a robogó akkumulátorát a simsonba. Volt vele gond mert pár mm-l nagyobb és nem illeszkedett a helyére, de megoldottam. Hajtottam alu. lemezből tartót neki, remélem a helyén marad.
"kajáltunk,sőőőőőt én is vizet ittam" Nem is tudom nem kellene -e magadat megnézetni valami orvossal?
Mert még valami bajod lesz tőle!?
Na de félre a marhasággal, a környezetemben túl sok ember ment el korán, mert nem tudta mennyi az elég. Én is megiszom néha mikor jól esik, de hogy az egész életemet bekómálva éljem le , ahhoz
túl rövid.
Voltam ma a bolt felé de zárva volt, még egyszer meg nem volt kedvem bemotorozni ebben a takony időben. Holnap hazafelé még megpróbálom hátha nyitva lesz.
Aggyisten !
Nem akar valaki egy V-Maxot venni ?
Beraktam egyet eladot a hirdetesek köze .
Ja: es van egy kiado -inkabb elado garazsom a Madach utcaban, ha valakit tudtok :)))
csövaz !
Mert még valami bajod lesz tőle!?
Na de félre a marhasággal, a környezetemben túl sok ember ment el korán, mert nem tudta mennyi az elég. Én is megiszom néha mikor jól esik, de hogy az egész életemet bekómálva éljem le , ahhoz
túl rövid.
Amugy ha szabad kérdeznem.....az este elaludtál fürdés közben?
Igen...faragtam egy kis tüzelőt.....
Egészségedre....mi is az előbb kajáltunk,sőőőőőt én is vizet ittam
Én is most toltam be pár tükörtojást savanyú káposztával.
Lopakodunk!
Mamuszban. Most ettem, és ittam is, VIZET, mielőtt még valami jóra gondolnál.
Talán melegedtél?
Hova tünt megint innen mindenki?
Fent vagyok hajnali 9-óta...kint voltunk az erdőn....most jöttem be .
Mi a helyzet?
Nem akar valaki egy V-Maxot venni ?
Beraktam egyet eladot a hirdetesek köze .
Ja: es van egy kiado -inkabb elado garazsom a Madach utcaban, ha valakit tudtok :)))
csövaz !
ez jóó volt
Nyugodalmas jó éjszakát