Itt is ha túra van akkor szépen bevárjuk egymást....bár eddig nekem egy 50-es nsr-m volt ami kicsit jobban ment mint a többiek robogója.....de ki bírtam azt hogy nem nyelezem a gázt . " Együtt jöttünk a világra,együtt is halunk mög" (Göre Gábor)
Ha érted mit szeretnék ezzel mondani...
Félre értés ne essék! Sőt: minden motoros függetlenül az alatta lévő köbcentik mennyiségétől MOTOROS! Éppen ezért semmi bajom veletek Sajnos nem mindenki látja így, ezért erősítettem meg az álláspontomat. A Ducati Klubban ez volt az egyetlen ami nem tetszett: túrákon sajnos a sebesség dominált, mindig ketté szakadt a csapat: profik elhúztak, kezdők, kevésbbé profik és akik TÚRÁZNI és nem száguldozno mentünk, maradtunk hátra De talán pont így volt jó
Inni? Hát abban nem vagyok bajnok Egy biztos, nem én leszek az, aki elviszem az első díjat az ivászati versenyen
Nem viccelsz? Tényleg 50-esekkel bírtok? És tényleg csak páran vagyunk itt?
A Badacsony tetejéről lejövet pl. és alkoholmentes.
Hogy műkszik?
Ismerős a kutyus!
Itt is ha túra van akkor szépen bevárjuk egymást....bár eddig nekem egy 50-es nsr-m volt ami kicsit jobban ment mint a többiek robogója.....de ki bírtam azt hogy nem nyelezem a gázt . " Együtt jöttünk a világra,együtt is halunk mög" (Göre Gábor)
Ha érted mit szeretnék ezzel mondani...
Miért hihetetlen ha 50-esekkel nyomjuk? Ez van ,erre tellik,és ez is megteszi az utat.....még ha 875Km egy seggel kell menni akkor is bírja
Nem viccelsz? Tényleg 50-esekkel bírtok? És tényleg csak páran vagyunk itt?
Még tán a motorral együtt is!
Valamelyik nap voltam nála.....és mit mondjak,jó húsban van Legalább 4 Pogi kijönne belőle