Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép a helyzet a szomszédoknál is.....A Hondalaci épp munkába megy http://youtu.be/_KHiebEyZ8E
rakok ki....de hajnalban kinézek....Andi fél négykor kel,megy dolgozni....én meg ki osonok
Lassan megfontoltan. Rakj ki kukoricát.
Hát erősen eszem a kefét hogy azonnal be kellene öltözni és lerohanni a dögöt....
De mé pont debrecen? közelebb is van olyan motor...nem?
Csak azt veszi majd észre a vadkan, hogy meg van dugva!

Jó is csak hozassa kend a lőrét
Még a végén tudunk tartani valami kis összeröffenést is
Most voltam kint...a telek kapuban állva ,és úgy dolgozik a vadkan a telken mint az állat. Recseg-ropog minden A gecit még az sem zavarta hogy rá világítottam a lámpával..
Azt hiszem már pisálni is úgy megyek hogy viszem az íjat is.....
Nem mindig kívánom!
Fejeltél volna le süllőt, és akkor meglenne a plexid! De miért iszol, ha nem bírod? Hozd el Pogihoz, és mi majd bedolgozzuk.
Ugynézem a jövőben is lesz alkatrész.
Itt a tartalékmotorom!
http://www.kepesmotor.hu/kymco...
Szerencsés vagy......én álltalában motorral megyek neki mindennek
Rossz helyen van az a fogas....
Csak nekifordultam gyalog...
Nem fejelgetünk össze vissza mindenféle fogast....
Akkor már tudok menni.
Ma motoroztam vagy 20 km-t.De lassan.Sisakommal lefejeltem egy fogast és most nincs plexim.Majd tavaszra lesz.
Pattanj a motorra és gyere át Csináltunk egy nagy fazéknyit
Itt az a gond hogy a házban van a wifi...a 3.-on.....csak egy wifi vevő kell ami erősebb mint a laptopba épített.
De holnap bemegyek egerszegre,és körűlnézek
Sajna itt nálunk olyan forraltbort ittam a kedvenc helyünkon,hogy meg kell gondolni a jövőben bemegyek-e.
Helló!Az inSSider progival behangolhatjátok hogy álljon az antenna. Ha mozgatod az antennát azonnal mutatja a nyereséget.Olyanokat is mutat amit a gyári szoftverek nem.
Jó fűszeres....édes,forralt bort kostolgatok
csak nem beteg vagy?
Lehet hogy hétvégén megyek arra, de van vörösborom itt is!
Meg most nem is vagyok szomjas.

Nem jársz mostanában a környéken?
Van finom vörösborom....ma hozták
Te nem vagy hótoló! Inkább hóhányó!