Ha nem vagy lusta gépelni szívesen látunk. Én Badacsonyból írok, ide is tolhatod a lámpádat , ha nem szégyelled magad! Már többen voltak itt, és én isy vagyok elég sűrűn Zeegen.
Szasztok!
Érdekkődnék, hogy szoktatok túrákat, gurulásokat szervezni? Vagy csak spontán? Milyen mocikkal vagytok? Szeretnék picit többet megtudni rólatok. Én Debrecenből kerültem ide több mint egy éve, de mostmár be kellene szállnom a csapatba:)
Ki ám...most van tőltőn. egész jól bírja...jobb mint az én régi akkum. De ezt csak kölcsön kaptam....bár egy percet sem tudtam használni,mivel vettem újat
De úgy szeretném vissza adni hogy tökéletesen működjön
Szesz Csibe
Vettem új akkut és akkor láttam hogy volt a boltban matrica szett (4db-os) kemény 300 forintért. Dio felirat van rajta 2 kicsi 2 nagyobb. Ma lefotózom neked
Viszem a fényképező gépet is Ha szerencsénk van akkor sikerül fotózni valami vadat
Nagyon jó volt az idő. A motor is tiszta lett ,a matrica is rákerült és át is kentem szépen sz.olajjal
A Badacsonyi úriembernek nagy biciklije van....
A többiek.......azok meg lemaradtak....vagy szét széledtek,van aki pestre költözött,vannak akik ki mentek...
Nem sokan maradtunk
De azért jó hogy 1el többen lettünk...
Mondca........iszol Te rendesen?