Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van két nagykanizsi "öreg" meg én....mi 50-esekkel járunk.
A Badacsonyi úriembernek nagy biciklije van....

A többiek.......azok meg lemaradtak....vagy szét széledtek,van aki pestre költözött,vannak akik ki mentek...

Nem sokan maradtunk
De azért jó hogy 1el többen lettünk...
Mondca........iszol Te rendesen?
Nem tudom miért nem ír ide? Vagy nem sz.gépezik?
Az eredményre kíváncsi leszek, mert egy ezres Ducatim volt legutoljára
De a motorozás miatt venném, nem a köbcentik nagyságáért
Már bővült
Csak sajna jelenleg nem rendelekzek géppel, de remélem hamarosan változik, egy GS 500 F-fel szemezek:)
Adott esetben az életét mentjük egymásnak, nem szégyen a kitöltött adatlap.
Nem a pontos címed a lényeg.
Majd a te akkud is beáll, úgy kb egy hét használat után. Akkor éri el a kapacitása maximumát.
Egyelőre igen, remélem egy hónapon belül sikerül két kereket tennem magam alá, de egyébként már írtam magamról
Ha nem vagy lusta gépelni szívesen látunk. Én Badacsonyból írok, ide is tolhatod a lámpádat , ha nem szégyelled magad! Már többen voltak itt, és én isy vagyok elég sűrűn Zeegen.
A Lencié az akku.....akivel meg látogattunk a nyáron...a Lenci Tomi Ővé az akku. Jó gyerek...én csípem
.......Üres adatlappal?
Megérdemli a haverod? Remélem visz neked egy flaska "elektrolitot"! A töltő használatáért?
Szasztok!
Érdekkődnék, hogy szoktatok túrákat, gurulásokat szervezni? Vagy csak spontán? Milyen mocikkal vagytok? Szeretnék picit többet megtudni rólatok. Én Debrecenből kerültem ide több mint egy éve, de mostmár be kellene szállnom a csapatba:)
Ki ám...most van tőltőn. egész jól bírja...jobb mint az én régi akkum. De ezt csak kölcsön kaptam....bár egy percet sem tudtam használni,mivel vettem újat
De úgy szeretném vissza adni hogy tökéletesen működjön
Egészségedre!
Mi van azzal az akkuval amit kaptál? Kisütötted?
Mennyit tud?
Jó reggelt Nagymester
Itt is felhős az ég.....Lassan nekem is be kell vennem az orvosságot,mert kv-n kívűl még nem ittam ma semmit
Szesz Csibe
Vettem új akkut és akkor láttam hogy volt a boltban matrica szett (4db-os) kemény 300 forintért. Dio felirat van rajta 2 kicsi 2 nagyobb. Ma lefotózom neked
Hosszú ez, itt nem szeretném részletezni. Lényegében nincs más választásunk.
"Elég szép az matrica nélkül is."
Jól van ha Pogi nem ül rajta! De ha igen azt valamivel el kell fedni.
Na ez elég szr! És Te mikor pihensz?
Egyoldalúan módosították a szerződésedet?
Szia!

Milyen matricát ragasztgatsz a motorodra? Elég szép az matrica nélkül is.
Jó reggelt!

Egészségedre! Jó neked, Én mindjárt mehetek melózni, vár az új munkaszerződésem is és nem örülök neki.

Boldog Új Évet?
Szép reggelt! Befelhősült!
Ittam egy Jagdstolz-ot, hadd ártson!
Viszem a fényképező gépet is Ha szerencsénk van akkor sikerül fotózni valami vadat
Nagyon jó volt az idő. A motor is tiszta lett ,a matrica is rákerült és át is kentem szépen sz.olajjal
Majd számold meg hány vaddisznó lehetett arrafelé! Persze rajtad kívül! itt is sütött szépen 9 fokig.