Ennyit a marhaságra.
Ja és most az akku!: Tegyél rá egy égőt, merítsd le,12V-ig és megint töltsd fel, hogy a lemezekről a szulfát fogyjon.
Számold ki adott amperóránál meddig kell világítania fényerőn.
A 3 Ah = 12V 10W izzónak 2.5 óráig világítani kell!
Ha nem addig világít teljes fényen, akkor lecsökkent a kapacitása.
Ezt mondtam neked! Látod megint okosodtál! (Az oroszlánhoz betennének rászokna a fűre.Nem enné, szívná!) De ezzel kell megelégedni!
Itt is esik! + 8,2 fok van kint! Jön a tavasz!
Nem érzem....de tényleg tavaszias az időjárás
Sikerűlt azt az akkut meg töltenem amit a Lenci Tomi adott kölcsön.A nagy töltőre tettem 10 percre és utána az automatára. Szépen fel töltötte......nagyon kevés volt benne a szufla és ezért nem indult be a töltés az elején. De most jó
Megyek a rokonságban,aztán van egy rádióm abban kell kicserélni pár alkatrészt, hóhányás helyett a hóra hánynék, de sajnálom a finom azt a finom vöröset, olyan borom meg, amelyikért nem kár nincsen!
Látod ilyen sanyarú sorsom van nekem!
Azért megkérdeztem a havert: Havat hánytál, vagy okádtál?
Nekem sajnos munka jutott, délelőtt értem haza. Nemrég ébredtem és először enni kell ugye. Meg végre inni egy kis borikát az ünnepi ebéd mellé. Olyan viharos szél fúj egész nap, hogy megértem az úton maradni hazafelé. Már valamikor hajnalban kezdte, már abba maradhatna.
Ja és most az akku!: Tegyél rá egy égőt, merítsd le,12V-ig és megint töltsd fel, hogy a lemezekről a szulfát fogyjon.
Számold ki adott amperóránál meddig kell világítania fényerőn.
A 3 Ah = 12V 10W izzónak 2.5 óráig világítani kell!
Ha nem addig világít teljes fényen, akkor lecsökkent a kapacitása.