Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyit a marhaságra.
Ja és most az akku!: Tegyél rá egy égőt, merítsd le,12V-ig és megint töltsd fel, hogy a lemezekről a szulfát fogyjon.
Számold ki adott amperóránál meddig kell világítania fényerőn.
A 3 Ah = 12V 10W izzónak 2.5 óráig világítani kell!
Ha nem addig világít teljes fényen, akkor lecsökkent a kapacitása.
Ezt mondtam neked! Látod megint okosodtál! (Az oroszlánhoz betennének rászokna a fűre.Nem enné, szívná!) De ezzel kell megelégedni!
Itt is esik! + 8,2 fok van kint! Jön a tavasz!
Most meg tavasziasan esik az eső
Nem érzem....de tényleg tavaszias az időjárás
Sikerűlt azt az akkut meg töltenem amit a Lenci Tomi adott kölcsön.A nagy töltőre tettem 10 percre és utána az automatára. Szépen fel töltötte......nagyon kevés volt benne a szufla és ezért nem indult be a töltés az elején. De most jó
Itt van bizony! Már érzed? Mindjárt március!
Mondtam én.....itt a tavasz
Ha így marad márciusig akkor már sinen vagyunk mint a kopasznyakú
Na ezért megint kapok....
Itt még nem fagy.Most néztem meg a hőmérőt,+ 9 fok van!
Pedig a Nap lement du.4-kor! Azt hittem rosszul látok!
Még nem....most ettem tele magam....

.........azon gondolkozom,mennem kéne egyet motorozni ebbe a szép időbe
Látom Te sem alszol....
Megyek a rokonságban,aztán van egy rádióm abban kell kicserélni pár alkatrészt, hóhányás helyett a hóra hánynék, de sajnálom a finom azt a finom vöröset, olyan borom meg, amelyikért nem kár nincsen!
Látod ilyen sanyarú sorsom van nekem!
Azért megkérdeztem a havert: Havat hánytál, vagy okádtál?
Hát Kendnek hogy telnek az ünnepek?
Gondolom talál elfoglaltságot , még így is hogy hó híján nem kell lapátolni

A Csibe meg csak dolgozzon....ott az a szép kislánya,alapozza meg neki a jövőjét rendesen
Ennek roppant örülök! Csak ez a szegény csibe dolgozik, majd elhagyja a szerszámát! De meg is fog gazdagodni, ha csak nem tud vigyázni magára!

Élek is.....egész éjjel online játszottunk egy haverral a Battlefied demón.....szarrá vertünk mindenkit
Alhatsz majd negyven év múlva eleget! Most ÉLJ!
Egészségedre! Már azt hittük elloptak! Vagy kicseréltek.
Kérem.....csak emlegetni kell és megjelenik

Tiszta tavasz van......
Amúgy egész szép lett az este...olyan jól sikerűlt hogy hajnali fél6kor feküdtem le
Szia Csibe Nektek is Boldog Karácsonyt

Mindíg csak az a munka....de ha vissza olvasol pár oldalt akkor meglátod milyen simson hószánt találtam neked
Tegnap annyi időm volt hogy a fát befaragtam aztán irány a meló. Talán jövőre otthon ér a szent este. Vagy nem.
Továbbiakban is kellemes ünnepeket!

Nekem sajnos munka jutott, délelőtt értem haza. Nemrég ébredtem és először enni kell ugye. Meg végre inni egy kis borikát az ünnepi ebéd mellé. Olyan viharos szél fúj egész nap, hogy megértem az úton maradni hazafelé. Már valamikor hajnalban kezdte, már abba maradhatna.
Itt is nagyon enyhe, de ez a qrva kopasz nyakú vajon hol leledzik? Eltűnt mint az aranyóra a cigánysoron!

el is felejtettem mondani......tegnap valakik nagyon motoroztak a városban,kenték a gépeket rendesen

Most meg olyan idő van mint kora tavasszal......fúj a déli szél......már a karácsony se a régi
Ez gyógyszer! Poharas orvosság! Roppant óvatosan szedem!
Csak óvatosan azzal a nedűvel....
Ha mindet (0,7l) egyszerre meginnám akkor büszke lehetnék arra, hogy nem tudok menni!