Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pogi!

Ha senki nem felejtett el semmit akkor majd nemsokára kapsz egy videót!

Nem tudsz egy szabadon futó szóló gitárost?
Üdv!

A nagy sietségben nem voltam túl konkrét a helyszínt illetően. Bázakerettyére mentünk egy kisebb baráti jellegű zenés találkozóra és hát ott ....
meg kopasztják a csirkék
Itt egy játék Neked: Moorhuhn Winter edition
http://www.allfine.net/game_de...
Ilyen gyorsan? Nem tudtam, hogy ennyire szomjas vagy? Gyere , van remek vörösborom!
Amúgy meg ha nagyon ráérsz....
gyere a BF2-re.....jól meg lövöldözlek a helikopterből,rakétákkal.....csak úgy repdesnek majd a tollaid
Szesz Csibe naná hogy van benne biztosíték. De nem azért kell mert bagóznék menet közben
telefont tőlteni,meg ilyesmi...Már szereztem is szivargyújtóról működő tőltőt a telefonomhoz
Ma lehetséges...
Én úgy gondoltam volna, hogy négykézlábra "ereszkedve" tüzetesen megnéznénk ,
Előbb is látni fogod mert lefotózom ha kész lesz a festés.
Majd a nyáron megnézem, hogy sikerült!
Szerbusz!

Meghegesztették 1000 pengőért a tartószerkezetet. Tettek a cső belsejébe még egy plusz csövet erősítésképpen. Ma lemarattam a festéket, holnap meg alapozás és festés következik. A jövő héten talán járóképes lesz a kicsike.
Szia Pogi!

Remélem biztosítékot is tettél mellé. Cigarettázni meg nem szabad a motoron.
Akkor má rágyujtunk!
Sziasztok!
Következőt szeretném megosztani veletek! Vállaljuk 2 napos, minmum 3 fős ENDURO túrák szervezését, Somogybabod és környékén, ami következőt takarja. Péntek esti érkezés vacsorával, Szombat reggelit követően, egész nap motorozás Babodon és könyékén este vacsora. Vasárnap Reggelit követően, a szállás hely környéki pályán Endurózás, majd egy következő helyszínen szintén. késő v kora délután csomagolás, igény szerint vacsora. Szállás: Andocs külterületén lévő Komó vendégházban történik, ahol lehetőség van még, minigolfra, focizására, lengőteke, gyerekeknek kötél csúzsda és egyéb játszótéri elfogllatság, füves tenispálya, szauna,parkoló. Túra összköltsége 15.000Ft/ fő ebben benne van a szállás+felsorolt étkezés+ túravezetés. érd.: 30/340-90-41 e-mail: tikass@citromail.hu Köszönöm hogy elolvastad!
Festékboltban veszel műgyantát és megcsinálod.
Minek neked szivargyújtó arra a szegény motorra? A szivar nem fér alá a bukónak!
Szép estét kívánok!
Velük már volt dolgom, köszönöm de inkább akkor magam csinálom.
Üdv.
Be szereltem a szivargyújtót
Zalaegerszeg,a tesco mögött van egy motorszerelő műhely....ott keresd a Tibit....ő megcsinálja jó pénzért
Vegyél kétkomponensű műgyantát és üvegszövetet , és javítsd meg.
Szia!

Sajnos nem tudok ajánlani senkit. De mit jelent a környék? Utána kérdezek egy ismerősnél és egyáltalán mit kellene javítani?
Sziasztok!
Ismertek a környéken jó szakembert aki műanyag javítással foglalkozik?
Üdv.
Valamit csinálj vele, hogy ne rohadjon. Ötletet adtam.
Pótold egy darab vízvezetékcsővel! Az is vas.