Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nem is forrósodik....az amit oda adtam,na az igen csak alkalmas volt hősugárzónak. Ez most nagyon jól működik,sőt most is megosztottam routeren hogy a mama is tudjon garázdálkodni a neten
Viszek Neked olyat amin van B+! és akkor rendesen tud venni-sugározni, kisebb teljesítménnyel, és nem forrósodik a stick.
Mióta antenna van hozzá éppen csak langyos, míg forró szokott lenni. mert a kimenő teljesítményt a vételi távolsághoz igazítja.
Gondolhatod, hogy a a benne levő két körömnyi antenna felület mekkora "sugárzó"!
Majd mérünk.
Ezen a sticken nincs antenna csatlakozó,de így is 4,50-és 5Mb a letőltési sebesség.A feltőltés meg 2 és 2,50 között van. Bőven elég ez...
Majd elmondom miért, mert hosszú!
Műxik ez egész jól
Vehetnél egy olyan antennát amit linkeltem neked.
Majd eldöntöm.
Szeretettel várunk
Meg nézzem merre rövidebb?
Lehet, hogy hétfőn, vagy kedden estére bemegyek hozzátok. Még azt nem tudom, hogy merre rövidebb, Kemendollár felől, vagy a 76-os útról.
Évszakos.....még hozzá késő őszi
Minden nap 4-ig dolgozunk
Milyen szakos vagy a héten?
Kendbe is jó nagyot! Most tekertem be 2 felest mert reggel boltba való motorolás alkalmából nem ihattam meg.Most pótoltam
"PÁLINKÁS JÓ REGGELT" !

Tebeléd is, de nekem már reggel megvolt.
Éppen olyan mint egy torta amit nem érzéssel tettek az asztalra, hanem csak úgy lezökkentettek
Pont torta formája van

PÁLINKÁS JÓ REGGELT !
Ez nem jó?
Erre nem emlékezem....de nem a facén volt ez? a zalai bájkerekben?
Egy kis segítség kellene valaki nemrégiben töltött fel egy képet egy KTM es-torta volt rajta egy hegyet ábrázol mint egy Cross motor pálya úgy nézett ki nem tudjátok hol melyik topicban láthattam a képet? köszönöm fontos lenne ha valaki tudj kérem jelezze
Bőven lehetne 20 centis hó! És ma itt 12 fok volt!
Én nagyon nem szeretem a telet. Meleg vérű állat vagyok. Karácsonykor egy hétig, aztán bőven sok! De fel a fejjel jön a tavasz! Mindjárt itt van a Május!
Hát igen,még örülhetünk annak is hogy ilyen jó időnk van. Volt már év amikor ilyenkor havat lapáltoltunk
November van ! ezzel kell megelégedni
Elég tűrhető idő volt itt is....bár 2-ig dolgoztam,de haza felé a motoron egész jól el voltam
Reggel már nem lesz ilyen jó idő
Délelőtt 11-ig felhős aztán sütött. De kint éppen jó volt! Fát vágtam.