Ez nem is forrósodik....az amit oda adtam,na az igen csak alkalmas volt hősugárzónak. Ez most nagyon jól működik,sőt most is megosztottam routeren hogy a mama is tudjon garázdálkodni a neten
Viszek Neked olyat amin van B+! és akkor rendesen tud venni-sugározni, kisebb teljesítménnyel, és nem forrósodik a stick.
Mióta antenna van hozzá éppen csak langyos, míg forró szokott lenni. mert a kimenő teljesítményt a vételi távolsághoz igazítja.
Gondolhatod, hogy a a benne levő két körömnyi antenna felület mekkora "sugárzó"!
Majd mérünk.
Egy kis segítség kellene valaki nemrégiben töltött fel egy képet egy KTM es-torta volt rajta egy hegyet ábrázol mint egy Cross motor pálya úgy nézett ki nem tudjátok hol melyik topicban láthattam a képet? köszönöm fontos lenne ha valaki tudj kérem jelezze
Bőven lehetne 20 centis hó! És ma itt 12 fok volt!
Én nagyon nem szeretem a telet. Meleg vérű állat vagyok. Karácsonykor egy hétig, aztán bőven sok! De fel a fejjel jön a tavasz! Mindjárt itt van a Május!
Mióta antenna van hozzá éppen csak langyos, míg forró szokott lenni. mert a kimenő teljesítményt a vételi távolsághoz igazítja.
Gondolhatod, hogy a a benne levő két körömnyi antenna felület mekkora "sugárzó"!
Majd mérünk.
Meg nézzem merre rövidebb?
Minden nap 4-ig dolgozunk
Tebeléd is, de nekem már reggel megvolt.
PÁLINKÁS JÓ REGGELT !
Én nagyon nem szeretem a telet. Meleg vérű állat vagyok. Karácsonykor egy hétig, aztán bőven sok! De fel a fejjel jön a tavasz! Mindjárt itt van a Május!
Reggel már nem lesz ilyen jó idő