Az még nem lett bolygatva, időm sem volt mert dolog volt. Igazából flexem sincs amivel a csavarokat el lehetne vagdosni mert eléggé rozsdásak. A hétvégén talán boncolásra kerül ha életben maradok a gomba evés után. Most amúgy sem kell nagyon mert nincs mit öntözni.
Leg első teendő az lenne, hogy megnézni, mekkora nyomás van.
Aztán beletenni egy nyomásérzékelőt, és a gyújtás testet arra rátenni. Például. Ha kevés a nyomás akkor a nyomóoldalt beszűkíteni, hogy legyen neki! mert a folyadék nem nyomható össze, tehát gyorsabban fog kifele jönni. Majd megügyezzük.
Sürgősen ellenőrizd a méretet és a tárcsákat. Nem valami rossz minőségű ékszíjat vettél? Elvileg nem szabadna a bordáknak sérülni, legfeljebb a szíj kopik a szélességéből.
Erre kell ébrednem? Gyorsan ki kell agyalni milyen elemek kellenek a megvalósításhoz, mielőtt az enyém is ilyen sorsra jutna. Persze az a szivattyú nem igen csinál nyomást, legalább is nem túl nagyot, inkább csak csepegteti az olajat. Nekem a bowden szakadt el, mondjuk az sem volt veszélytelenebb mint ha a hajtás szűnik meg csak nálam még időben észrevettük.
Kis bordás kerék nagy bordás kerék, tudod amibe a bordák kapcsolódnak. Mert valami nem stimmel az biztos.
"hajtáslánc" alatt ezeket értem a bordás szíjjal együtt.
De meg kellene nézni.
Szép estét antialkoholista magyar gyerek! Szét kellene nézni a hajtásláncban nincs -e ott valami megkopva? Aztán meg lehet , ez valami kínai gyártmány,ne a legolcsóbbat vedd meg ! !
Basszus....valaki mondja már meg nekem,hogy miért szakadtak le a bordás szíjról a bordák? Nem olyan régen vettem,és most vettem észre hogy fogynak a bordák róla.....
http://www.conrad.hu/conrad.ph...