Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Átfolyás érzékelő jelzésre bekötve?

http://www.conrad.hu/conrad.ph...
A fene sem tudja megéri-e varálni ennyit ezzel a szerkezettel? Drágább a kialakítás mint ha olajat keverünk a benzinbe.
Tiszteletem!

Az még nem lett bolygatva, időm sem volt mert dolog volt. Igazából flexem sincs amivel a csavarokat el lehetne vagdosni mert eléggé rozsdásak. A hétvégén talán boncolásra kerül ha életben maradok a gomba evés után. Most amúgy sem kell nagyon mert nincs mit öntözni.
Leg első teendő az lenne, hogy megnézni, mekkora nyomás van.
Aztán beletenni egy nyomásérzékelőt, és a gyújtás testet arra rátenni. Például. Ha kevés a nyomás akkor a nyomóoldalt beszűkíteni, hogy legyen neki! mert a folyadék nem nyomható össze, tehát gyorsabban fog kifele jönni. Majd megügyezzük.
Meg kell nézni, aztán kiderül. Pálinkás szép napot !
Szivattyúval mi a tényállás?
Pogi!

Sürgősen ellenőrizd a méretet és a tárcsákat. Nem valami rossz minőségű ékszíjat vettél? Elvileg nem szabadna a bordáknak sérülni, legfeljebb a szíj kopik a szélességéből.
Úúú, ez fájhatott szegény motornak de neked is fáj most.
Jó reggelt!

Erre kell ébrednem? Gyorsan ki kell agyalni milyen elemek kellenek a megvalósításhoz, mielőtt az enyém is ilyen sorsra jutna. Persze az a szivattyú nem igen csinál nyomást, legalább is nem túl nagyot, inkább csak csepegteti az olajat. Nekem a bowden szakadt el, mondjuk az sem volt veszélytelenebb mint ha a hajtás szűnik meg csak nálam még időben észrevettük.
Azt nem értem miért nem lehet megcsinálni azt, hogy a szivattyú termeli a nyomást, és egy érzékelő pl, elveszi a gyújtást, ha megszűnik.
Sajna besz..t az olajszivattyum.De többet nuku,csak bekevert benzinnel járok
Járj keverékkel B+! Nem a dugattyút kell kenegetni, hanem a hengert! Vazelinnel!
Sziasztok!Az én hajtásláncom is megszakadt!
Vettél volna egy Simsont!
Kis bordás kerék nagy bordás kerék, tudod amibe a bordák kapcsolódnak. Mert valami nem stimmel az biztos.
"hajtáslánc" alatt ezeket értem a bordás szíjjal együtt.
De meg kellene nézni.
Hajtáslánc? Ebben nincs lánc......a bordás szíj hajtja
Szép estét antialkoholista magyar gyerek! Szét kellene nézni a hajtásláncban nincs -e ott valami megkopva? Aztán meg lehet , ez valami kínai gyártmány,ne a legolcsóbbat vedd meg ! !
Basszus....valaki mondja már meg nekem,hogy miért szakadtak le a bordás szíjról a bordák? Nem olyan régen vettem,és most vettem észre hogy fogynak a bordák róla.....
Lemaradtál?! Semmiről! Mi maradtunk le a mozdonyvezetésről!
Jó reggelt!

Miről maradtam le?
Ez volt a legjobb mondás amit valaha hallottam életem folyamán
Ne öregedj meg B+! Semmi jó nincs benne! A napi 2 dugás is lemegy kétnapi egyre! Tessék fiatalnak maradni!
XIV......
Lassan megöregszem......ha nem vigyázol még utolérlek
Milyen "jubileum" Te? Csak nem felnőtt lettél?!
Hogy Téged az Isten soha ne éltessen,

Arról szó sem lehet!
Köszi Tesó
Aki nem tudná,Pogi mester ma jubilál!
Isten éltessen itt is Tesó!