Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó vanna! Tán csak nem a cukorspárgát hiányolod?

Gyere és viszlek a helikopteremmel Na mentem lűűűűűnyi
Reggel meg nem tudsz dologba menni mert kilyuggatnak.
Jaja...a régi kettőt töröld ki.Most meg megyek BF2-re....írtani A choppergirl pálya naon tuti
Még jó hogy van kerék a mozdony alatt
Akkor a másik kettőt töröljem ki?
Ezen az újon meg felveszlek jó?
Nálunk is tombol az únió!
És még hátra vannak a 2013-as új adófajták is....
Elsőrangú voltál
Azt én sem értem miért nem lehet a béreket is uniosítani....itt a tél ,vagy lopok fát és tudok fűteni....vagy befagy a seggünk.
Kurva ország ez..........
Ugye milyen diplomatikus voltam?
Ezt én sem értem ahogy még nagyon sok minden mást sem
Még azt sem értem a koszorú amin a fejük kiszorult miért nem volt szecskavágó?!
Áhhh olyanokat kérdezel nem, azzal nem kell szerintük nem kell
Van az országban kb.4 millió járműtulajdonos! Ebből ha csak 3 millió szavaz a Jobbikra ezek azonnal megőrülnek!
Az egész szar junijójukkal együtt! A fizetés miért nem "Unijós"?
Azzal nem kéne "felzárkózni"?!
Van benne valami Attótartok igazad van
Dehogy nem.....csak még nem bűzlik mert hideg van,de ha ki jön a nyár.....meg lásd mindenki be fogja az orrát
Mondjuk ez igaz csak még nem eléggé
Már rohad
Hát ezeknek seggmindegy. Mindegyik valaga alatt ott van a céges autó - a mi adónkból és pénzünkből - nincs gondjuk a vizsgáztatásra. Hogy rohadna már meg az egész szar, ami itt van
Szewa Csibe Akkor azt a másik kettőt felejtsd el..pogi68hun...ez a jó és ezt felírtam jelszavastól
Jön az uniós szabály: vihetjük évente műszakira a kocsit

Rendeleti formában szabályozná a gépjárművek időszakos műszaki vizsgálatát az Európai Unió. A felülvizsgálat egységes követelmények szerinti, egységes módszereken alapuló, azonos képzettségű személyzet általi végrehajtása távlatilag az időszakos ellenőrzések tagországok közötti kölcsönös elismerését készítheti elő.
A szabályozás kezdeményezésével egyetért Magyarország, ugyanakkor Budapest nem támogatja, hogy a vizsgálatok gyakorisága a futásteljesítményhez kötődjön, mert ez a megoldás a kilométer-számláló manipulációjával elkövetett visszaélések elterjedéséhez vezethet - ismertette a magyar álláspontot Várhelyi Olivér nagykövet, a brüsszeli magyar Állandó Képviselet helyettes vezetője a Közlekedési Tanács ülésén 2012. október 29-én, Luxembourgban a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleménye szerint.

Vihetjük évente műszakiztatni a járműveket
Az Európai Bizottság javaslata szerint a személygépkocsik esetében az időszakos megvizsgálás négy évvel az első nyilvántartásba vétel után, azután két év múlva, majd évente történne (4-2-1 séma). Ha egy autó az első nyilvántartásba vétel utáni vizsgálat időpontjára eléri a 160 ezer futott kilométert, a járművet már ezt követően is évente kellene műszaki ellenőrzésnek alávetni.
Magyarország támogatja a vizsgálati módszerek, a tárgyi és személyi feltételek, a műszaki vizsga eredménye megítélésének egységesítését és távlatilag a tagországok közötti időszakos vizsgálatok kölcsönös elismerését is.( van olyan ótvar szaros segg amibe ezek nem lökik a nyelvüket koppanásig?) E változások uniós és tagállami szinten egyaránt a közlekedésbiztonság javítását eredményezik.
piacesprofit.hu
elmehetnétek már a büdös picsába kormányostul, unióstul
Minek? A múltkor megpróbáltam kettő percig gondolkodni, de megfájdult a fejem!
Azóta nem teszem!
Ezen gondolkodjatok el zsiványok:

http://youtu.be/o7rOl4SOQVc
Kérdeztél volna engem! Kettőt is találtam: pogi681 és pogi6811