Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen fasza idő van.....ide bent Kint nagy a forróság.....nem is dugom ki az orrom csak pár percre amíg vizet adok a nyusziknak meg a kutyunak
bazmeg...gyere el van kompresszor és légkulcs! Leszedem neked
A kuplungot azonban nem tudtuk leszerelni mert a rögzítő anya annyira rászorult, hogy azt csak légkulccsal lehet meglazítani. Pedig azt hiszem, Én voltam aki meghúzta a csavart.
Jó reggelt!

Nemrég végeztünk a CVT ellenőrzésével és hát elég nagy volt a forróság odakint, még árnyékban is. A kopó alkatrészek már a tűréshatáron táncolnak. Hamarosan készíthetem a bukszámat, de ezt az idényt még bőven kibírják.
Te sem fázol ?
Pálinkás Jó reggelt kívánok a vaddisznó Uraknak ! Ma megint nem fehér embernek való idő lesz!
Pedig én nem szeretem a hideget, de ennyire a meleget sem !
Mi nem endúrózunk
Üdv mindenki csak egy kérdésem lenne mégpedig szombat vagy vasárnap kora délután nincs-e kedve 1 kis endurózáshoz valakinek
a Nova környéki erdőkben? ha esetleg lenne kedve akkor irjon ide vagy hivjon fel itt a számom 30/439-5633
de azért reggel felnézek
IHB= Iszunk, Hányunk, Belefekszünk!
I H B buli? Íj Hogy Bebaszunk?
Kontakt-hibás a hullámváltó, eloxidálódott a tápfeszültség csatlakozó, kontakthibás a hangoló potméter...stb! Gyere , hozd el és áttekintjük mit lehetne tenni vele. Vagy IHB-bulit tartunk!
Jó estét!

Van egy régi Panasonic táskarádióm amit hálózatról használok. Ha bekapcsolom akkor egy ideig nem a beállított adó szól, hanem össze-vissza hangolódik. Egy idő után aztán rendbe jön, mi a kórság lehet vele?
Mondani akartam , hogy nem kell kapkodni!
Én meg azt hittem hogy meghótt a navigációm, de aztán kiderült, hogy nem kapcsoltam be a GPS-vevőt!
Kivettem az akkukat , sokáig állt és kisült benne a memória-kondenzátor.
Ma találtunk egy embert aki ilyenekkel foglalkozik Oda is adta neki,keddre kész lesz
Két ezer év múlva a régészeknek mekkora fejtörést okozna?!
Ez biztos, ráadásul nem biztos , hogy hőálló lesz!
Amennyit kell vele foglalkozni tekercseléskor a 11 000 Ft-ajándék ár érte!
Leszedni a régi huzalt letisztítani újat tenni rá, lakkozni stb....!
jaja...csak az maradna rejtély hogy mivel nyitották ki azt a rengeteg sört a vaddisznók
Az...itt azt monda egerszegen egy ember hogy 10-11ezrért meg csinálja és kemencében rá égeti a lakkot. De a Zoli ezt az árat solakja......szerintem meg nem is igen fog kapni ennyiért még bontottat sem...
Viszont elmondhatná, hogy vaddisznók jártak a kútban!
Hát ez meg! Tekercseltetni kell.
No meg kideríteni mitől ment tönkre!
Ez qrva helyzet!
Szia...40 ezer az összes...vagy a napi amit kér? Mert ha ennyiért meg csinálja akkor legyen....
Többe fájna neked ha mi oda mennénk ,valószinű hogy több sör lenne abba a kútban mint víz
Naná hogy 3 tekercs megvan égve...
Szerintem nem az akku a hibás,mivel megtöltötte és meg is tartja az áramot. Ki szedte a cuccot...íme,így néz ki
Itt voltatok, miért nem itt döglött be?
Mennyi sav van az akkuban?!
Kellő mennyiségű sör felajánlása esetén (0,5 köbméter) meglágyul a szívünk és segítünk neked!