A kuplungot azonban nem tudtuk leszerelni mert a rögzítő anya annyira rászorult, hogy azt csak légkulccsal lehet meglazítani. Pedig azt hiszem, Én voltam aki meghúzta a csavart.
Nemrég végeztünk a CVT ellenőrzésével és hát elég nagy volt a forróság odakint, még árnyékban is. A kopó alkatrészek már a tűréshatáron táncolnak. Hamarosan készíthetem a bukszámat, de ezt az idényt még bőven kibírják.
Pálinkás Jó reggelt kívánok a vaddisznó Uraknak ! Ma megint nem fehér embernek való idő lesz!
Pedig én nem szeretem a hideget, de ennyire a meleget sem !
Üdv mindenki csak egy kérdésem lenne mégpedig szombat vagy vasárnap kora délután nincs-e kedve 1 kis endurózáshoz valakinek
a Nova környéki erdőkben? ha esetleg lenne kedve akkor irjon ide vagy hivjon fel itt a számom 30/439-5633
de azért reggel felnézek
Kontakt-hibás a hullámváltó, eloxidálódott a tápfeszültség csatlakozó, kontakthibás a hangoló potméter...stb! Gyere , hozd el és áttekintjük mit lehetne tenni vele. Vagy IHB-bulit tartunk!
Van egy régi Panasonic táskarádióm amit hálózatról használok. Ha bekapcsolom akkor egy ideig nem a beállított adó szól, hanem össze-vissza hangolódik. Egy idő után aztán rendbe jön, mi a kórság lehet vele?
Mondani akartam , hogy nem kell kapkodni!
Én meg azt hittem hogy meghótt a navigációm, de aztán kiderült, hogy nem kapcsoltam be a GPS-vevőt!
Kivettem az akkukat , sokáig állt és kisült benne a memória-kondenzátor.
Ez biztos, ráadásul nem biztos , hogy hőálló lesz!
Amennyit kell vele foglalkozni tekercseléskor a 11 000 Ft-ajándék ár érte!
Leszedni a régi huzalt letisztítani újat tenni rá, lakkozni stb....!
Az...itt azt monda egerszegen egy ember hogy 10-11ezrért meg csinálja és kemencében rá égeti a lakkot. De a Zoli ezt az árat solakja......szerintem meg nem is igen fog kapni ennyiért még bontottat sem...
Szia...40 ezer az összes...vagy a napi amit kér? Mert ha ennyiért meg csinálja akkor legyen....
Többe fájna neked ha mi oda mennénk ,valószinű hogy több sör lenne abba a kútban mint víz
Nemrég végeztünk a CVT ellenőrzésével és hát elég nagy volt a forróság odakint, még árnyékban is. A kopó alkatrészek már a tűréshatáron táncolnak. Hamarosan készíthetem a bukszámat, de ezt az idényt még bőven kibírják.
Pedig én nem szeretem a hideget, de ennyire a meleget sem !
a Nova környéki erdőkben? ha esetleg lenne kedve akkor irjon ide vagy hivjon fel itt a számom 30/439-5633
de azért reggel felnézek
Van egy régi Panasonic táskarádióm amit hálózatról használok. Ha bekapcsolom akkor egy ideig nem a beállított adó szól, hanem össze-vissza hangolódik. Egy idő után aztán rendbe jön, mi a kórság lehet vele?
Én meg azt hittem hogy meghótt a navigációm, de aztán kiderült, hogy nem kapcsoltam be a GPS-vevőt!
Kivettem az akkukat , sokáig állt és kisült benne a memória-kondenzátor.
Amennyit kell vele foglalkozni tekercseléskor a 11 000 Ft-ajándék ár érte!
Leszedni a régi huzalt letisztítani újat tenni rá, lakkozni stb....!
No meg kideríteni mitől ment tönkre!
Ez qrva helyzet!
Többe fájna neked ha mi oda mennénk ,valószinű hogy több sör lenne abba a kútban mint víz
Mennyi sav van az akkuban?!