Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szuper ám Ha a Csibe feljön a BF2-re....vagy Sniper elite-re szarrá tudom lőőőőni
Szia Csibe
Utána megint itthon leszek egy hétig, szabadságon. Nem is értem honnan van ennyi napom? A végén még dolgozni sem kell majd, csak küldik a számlára a pénzt.
Az tegnap volt. Ma lazítás van mert holnap hajnalban kelek és ugye pihenten kell szolgálatba jelentkezni. Ma amúgy is összeszólalkoztam egy terepjárós úriemberrel, ugyanis akadályozta a közlekedésemet. Persze értelmetlen volt az egész, mert ezeknek magyarázhat bárki, a felsőbbrendűségi érzéseiket nem tudja lebontani senki. Végre sikerült a telefont összevarázsolnom a pc-vel, ebben a pillanatban.
Te ez szuper!
Pálinkásat ! Azt hittem te viszed a Bruxsellesi vonatot! Eltűntél, mint az aranyóra a cigánysoron!?
Ez már egészen jónak mondható! Én meg azzal küszködök hogy a telefonomat összekapcsoljam a Pc-vel, bluetoth-on keresztül. A pc-ről működik is de visszafelé már nem.
Azt hiszem alakul a netem....ennyit már kitudtam hozni azzal a kis (parabola) antennával
Igazi szakember
Nem, de valami gányolást sem akarok csinálni. Nézzen úgy ki mintha gyári lenne!
Nekem is van kapcsolóm.
Aznap még igen éjfélig.
Helló Zala:)
Olvasom megy a szerelés:)
Jövő hónapba megyek haza,de csak mert véges a gépnek a műszakija.
A Badacsonyi mindent tudó ismerősömet kérdezném,aki egyszer segített rajtam,hogy ha szept,24-ig van a gépen műszaki akkor aznap még közlekedhetek vele,vagy sem?
A kapcsolónak találtam helyet...azzal nincs is gond
Na majd,átvizsgálom a drótokat....milyen színű jön le a lámpáktól
őőőőőő.....nekem ugy is jó ha első és hátsó világítást le tudjam kapcsolni....legalább arra a kis időre amíg ezen a bekötő úton jövök(800m)
Addig tud töltödni az akku. Csak nem lehet olyan bonyolúlt?
Megnéztem, és nem is olyan egyszerű. Kell egy olyan kapcsoló amiben van két bontó érintkező. és csak a fényszóróizzót tudod majd lekapcsolni. Mert bonyolult mint az állat. Ha sokat lekapcsolsz akkor melegedni fog a feszültségszabályzó.
Egyébként nem nagy dolog, úgy kell a burkolatot megbontani , hogy a reflektor hátuljához hozzá lehessen férni. keresni kell egy helyet a kapcsolónak, ahol el is fér és az eső sem veri.
Azt én sem találtam.....pedig már néztem mindenhol....de még keresem
Nem találok rajzot hozzá, pedig egyszerűbb lenne.
Ma é is mentem vásárolni a városba,de nagyon taszigálta a szél a robogót
Nekem az is jó ha csak a féklámpa világít....kapcsolom van,és jó lenne tudni melyik az a vezeték amit meg kellene szakítani.Nem kell az a kurva lámpa mindig.....had töltse az akkut rendesen a motor
Gyere...Tudod itt jó helyre jössz ,mindig szeretettel fogadlak téged is mint a többieket
De az is lehet, hogy útba ejtelek!
Előbb értem haza , fúj az északi szél, mint az állat, dobálta a motort!
Nekem mindegy, ha eljössz megcsináljuk! Mit akarsz kikapcsolni, gondolom a féklámpa kivételével mindent. Ma még utána nézek a kapcsolási rajznak, mit merre!
Ab gps szinte ingyen volt azt hittem nem is működik, de csak be kellett kapcsolni a menüben a GPS-vevőt!
De a múltkor...az a navigáció tökéletesen működött amit a plexire csipeszeltél Annál jobb nincs is
Elvileg itt van még,mivel tegnap elmotoroztam a helységjelző tábla mellett Kapcsolóm van
Akkor jó lenne ezt megoldani majd valamikor
Kedves nagymami , igen! SŐT! Remek kapcsolókat lehet venni, és beszerelem neked rendes mennyiségű ser-italokért! Nem tudom a navigációba beírni Petőhenyét Ott van még?
Nagypapi....lenne egy kérdésem.
Gyárilag folyamatosan világítanak a lámpák a lopakodómon,megoldható lenne egy kapcsoló be iktatása?