Adtam neked egy voltmérőt! Rákapcsolod az egyenlőségjelre, és 20 V- ra, és megméred neki!
A piros a + vezeték, a fekete a - !
Ha fordítva teszed rá akkor mínusz értéket mutat!
Lehet neki is olyan a gyújtása mint az enyém, akkuról van meghajtva a CDI. Műszerrel könnyen ki lehet mérni a töltést, ha meg van de hamar lemerül akkor az akku kuka.
Olyan meleg van hogy még netezni sincsen kedvem, épp azon töröm a fejem hogy hogyan is tisztítsam ki a kiszáradt kutat. 40 000 Ft a mesterek által kért összeg, ami meghaladja a jelenlegi költségvetésemet, a vezetékes víz meg drága mulatság öntözésre. Létrám az van mert nem túl mély csak kötél és erős emberek kellenek már. Kezd elegem lenni a nyárból, főleg elnézve a reggeli vonatról leszédelgő fiatalokat.
Lehet hogy elvitte a róka
Izzott rendesen a féktárcsa Főleg az enyém....mert a Zoli gépe megadta magát Valamiért eltünt az akkuból az áram és le állt a motor. Egyszer sikerűlt be bikázni,de a zalacsányi tó után megadta magát. Ma fel töltötte...és ment vele,lehet valami vezeték gondja van....vagy esetleg a tőltése nem jó valamiért
És ha ma elrobogok arrafelé? Majd meg csöröglek ha ott leszünk a környéken.....úgy is nagy a roboghatnékom
De jó ide költözik a leányod zegreeeee? Akkor többet jársz majd ide is és ez jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Told ide a képedet aztán meglátod! De beírod a keresődbe, hogy "eladó zöld lézer pointer" és meglátod! De egy pirosat, ilyen kulcstartósat kapsz tőlem is!
De inkább szerdán kellene jönnöd, mert költöznek a lányomék az unokákkal Zeegre, és nem tudom mikor hol vagyok éppen. Előbb értem haza!
Hát igen....nem mindegy hogy a szopott fasznak melyik végén vagyunk. De ahogy mondtad....mindig a rossz vége jut nekünk
Talán lesz még jobb is.....
Csibe? Merre tekereghet?
Tudod van errefelé egy mondás! "Ollik embernek olyan szerencséje van, ha a hátához vágják a lófaszt akkor is a valagába csuszik!" Velünk ritkán esik meg, hogy a lófütyi jobbik végére kerüljünk!
Még két hónap, aztán elfogynak! Csak az a baj, hogy a motorok is az útról.
Nem tudom milyen lesz a tél, de a gólyák hamar elmentek délnek .
Tegnap az ócskapiacon egy nő sok kabátot vett , mondtam is neki, hogy naaagy tél várható ahogy látom!
Éppen a héten takarítottam ki kerékkivétel mellett, a kilométeróra meghajtót. Szerencsére tökig volt grafitos zsírral. Csak ki kellett cserélni benne.
A spirált kihúztam és befújtam neki láncolajjal.
A piros a + vezeték, a fekete a - !
Ha fordítva teszed rá akkor mínusz értéket mutat!