Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja ja, de már robog is haza mint Józsi az úthengerrel
Jó napot neked is!

Mi meg örülünk hogy épségben megérkezett.
Jó nagyot az uraknak Örömmel értesítek mindenkit ,hogy pogi úr megérkezett Csak a km spírál nem bírta a km-tereket számolni
De a motor nem lesz tegnapos!
Az nem biztos kérem,ha én iszok sokat akkor lehet hogy az árokban kötök ki.....ha a motor iszik sokat akkor meg a pénzem fogy el benzinre
Jobban járok ha az első verzió lép életbe
Vagy te iszol sokat, vagy a motor, de az egyenlet eredménye mindig azonos.
Viszek is egy flaska bort....biztos ami biztos
Akkor legjobb lesz, ha megy az a motor, mert ha nem sokat fog fogyasztani! A Pogi!
Igen ez is
Rendbe,mindent dokumentálok
Pogi!

Az az új postafiókod ahonnan küldted a magyarítást?
Ha tolja keveset fogyaszt a motor, Ő pedig sokat.
Szia Pogi!

Most olvasom milyen minőségi cserét végeztél. Holnap dolgozok, ha valahol lerohad told a sínek mellé majd elviszem.

Letöltöttem a magyarítást, köszi.
Írd fel mennyi lesz a kilométer, és mennyi liter a fogyasztás?
A motoré, nem a tied!
Kíváncsi leszek. És mennyi idő alatt teszed meg?
Nem,csak vicceltem.
Amugy minden oké vele,csendes,ha húzom neki ugrik is Majd szépen lassan eldöcögök vele
A Dunában megszerelik?
Belűl minden oké....meg nézettem a szerelőmmel Azért szerszámot viszek,de ha nagy lesz a gubanc akkor bele tolom a dunába....
Jól végig gondoltad Te ezt a dolgot?! Én nem mernék nekiindulni, amíg nem tudom mi van belül!?
Qrva rossz lesz 180 km-t tolni?!

Remélem simán odaérsz! Majd írj, ha hazaértél.
ez nem is lenne egy rossz dolog,amíg a lányok dogoznak addig nyugodtan tudnánk sörözni a meggyfa alatt
Na átnéztem a robogót....amit találtam rajta kis hibát azt ki javítottam,és reggel góóó a csepelszigetre vele
Gondolkodom rajta, hogy kimegyek lányokat futtatni! Alig győznék menni utánuk! Én meg hiába állok ki.
Na az fasza....ezért nem kell nekem autó, jobban viszi a pénzt mint az asszony
Én meg most értem haza! Könnyebb lettem 85 000 forinttal, és ez még nem a vége! Qrva cordoba!
Pontosabban....mivel már reggel van,itt ülök és KV-t szürcsölök
éppen itt ülök...és tömöm a fejem
Mit csinálsz éppen?