Sziasztok!
Kihasználatlanság miatt, áron alul, sürgősen eladnám megkímélt, friss műszaki vizsgával rendelkező 125-ös Honda Pantheon nagytestű robogómat. Részletek az alábbi linken: http://www.kepesmotor.hu/honda...
Jah...azt hiszem ezt meg tanultam
Vagy leg közelebb viszek magammal egy kis ablaktisztítót....és ha kell csak lemosom vele eddig ez miért nem jutott eszembe?
Én hajsamponnal mosom, az szépen leviszi. Menet közben nem szabad törölgetni, majd amikor hazaértem. Vagy benzinkútnál a kézmosóban papír zsebkendővel, és folyékony szappannal.
Zárt a sisakom...de elkövettem azt a hibát hogy az első adagot csak úgy letörőltem.....faszán el is kentem mind a plexin Nem is láttam ki rajta
Napszemüvegem volt csak....az meg éjjel kicsit sötét....tehát azzal sem láttam,maradt a szabad szem.....meg is tellett hamar
Meg rendeltem a Km-óra meghajtóba az a kis szart ami elkopott,az este rendeltem,ma jött egy email hogy 24 órán belül itt lesz Jó gyorsak az Odomotornál
Erre edzel, egyszemes bogárkapkodás? Szemüveg nem volt?!
Nincs jobb egy zárt sityaknál! Nem akar kifolyni a szemed, és látsz is mindent! Főleg amikor tavasszal kopog a plexin a cserebogár, mint a géppuska!
Engem nem szoktak kerülgetni a bogarak. Csak néha!
Mikor jöttem vissza tőletek, a sötét plexit volt a bukón, és fel kellett hajtanom, mert nem láttam tőle. De bogár nem volt! Viszont valamelyik nap mentem egy erdős részen, és ilyen puha sárga bogár valamikbe belementem, csak úgy lobogott a belük a szemem előtt!
23:00-ra haza is értem
Tankoltam a vissza útra : Ráckeve 3liter, Siófok 3,17litert....bazmeg és ezzel eljöttem haza Megtartjuk ezt a masinériát
Amúgy az úton minden rendben volt,kivéve a Km spirál-vagy a meghajtó(ma reggel megnézem)
Nem hiába....a Honda az Honda még ha csak 50-es is....de bírta a nyüstölést
Halálos vétek a szilva gyógyszerrel plexit mosni!
Kihasználatlanság miatt, áron alul, sürgősen eladnám megkímélt, friss műszaki vizsgával rendelkező 125-ös Honda Pantheon nagytestű robogómat. Részletek az alábbi linken:
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Na nem baj....majd viszek jó kis szatmári szílva pálinkát....az pont jó plexit mosni
Bár ha alkohol van benne....az jó másra is
De mindig lehet tanulni!
Vagy leg közelebb viszek magammal egy kis ablaktisztítót....és ha kell csak lemosom vele eddig ez miért nem jutott eszembe?
Napszemüvegem volt csak....az meg éjjel kicsit sötét....tehát azzal sem láttam,maradt a szabad szem.....meg is tellett hamar
Meg rendeltem a Km-óra meghajtóba az a kis szart ami elkopott,az este rendeltem,ma jött egy email hogy 24 órán belül itt lesz Jó gyorsak az Odomotornál
Nincs jobb egy zárt sityaknál! Nem akar kifolyni a szemed, és látsz is mindent! Főleg amikor tavasszal kopog a plexin a cserebogár, mint a géppuska!
Mikor jöttem vissza tőletek, a sötét plexit volt a bukón, és fel kellett hajtanom, mert nem láttam tőle. De bogár nem volt! Viszont valamelyik nap mentem egy erdős részen, és ilyen puha sárga bogár valamikbe belementem, csak úgy lobogott a belük a szemem előtt!
Igaz nem is megy úgy mint az nsr,de kényelmesebb hosszú úton.
Ha ez ilyen akkor igen jó kis gép!
Tankoltam a vissza útra : Ráckeve 3liter, Siófok 3,17litert....bazmeg és ezzel eljöttem haza Megtartjuk ezt a masinériát
Amúgy az úton minden rendben volt,kivéve a Km spirál-vagy a meghajtó(ma reggel megnézem)
Nem hiába....a Honda az Honda még ha csak 50-es is....de bírta a nyüstölést
Gondolom majd jól el lesz merevedve. Derékban!