Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké
Ne viccöjjé velem! Ez komoly? Ha megjön a főnököm, megbeszélem vele hogy mi a terve holnapra, mert most volt a szülinapja. Ha minden ok, felhílak.
Holnap Ha nem dolgozol...gyere el
Nem csodálom amilyen randa sokat iszol belőle!
Ha annyi van mint a miénkben hamar szomjan pusztulnék, még megfulladni is kevés a víz annyira leapadt a szintje.
Mikor is lesz a főzés? Ettem már nálatok és mondhatom finom volt.
van víz a kútban...majd le eresztjük és annyit iszik amennyit akar
Mindegy milyen madár, gödény csirke, vagy kakukk, csak ne legyen nagyon szomjas!
Jah...és azt a drága jó verebet is...azaz a Csibét
Ment a mail.....
Valami finomat főz a nyanya,és meg próbálom a Tomit is el csalni :)
Ha az időnk engedi....megyünk
Üdv szomszédok! Ha ráértek szívesen látunk titeket is

http://www.sportmotor.hu/motor...
Most szombaton gondoltam, de a címedet elvesztettem megírhatnád az emailemre.
Azt meg próbálhatja bárki.....többet nem hugyozik a pöcsével
Amúgy kend mé nem jön már el? Csak nem fázik a keze a motoron?
Azért én tudnám értékelni a poént, hogy "pogit megzsanettezték"!
nem tévedek el....ez egy rutin út lesz,nem kell ehhez se navigáció se térkép. Már jó párszor végig motoroztam ezt a kört.......
De ha kedved támad jönni....szólj....
Jó utat cimbora, aztán el ne tévedj ám. A seggedre meg vigyázz, tudod milyen a mai világ.
Az jó dolog ha úgy keltik az embert
Mennem kell nekem is,de az a baj hogy senki nem tud jönni...egyedül seggelem végig az utat
Hát az ülés alá lett beraktározva az itóka csak közben elmentünk néha dühöngeni a zenekarok koncertjére. Szomjas volt aztán azért kerülgette a robogót. Neeem , Ő a később érkező motoros ismerősünk felesége volt, nagyon jó fej, sokat beszélgettünk. A férjura is jó ember, különösen amikor az egyik reggel azért kelt fel előbb, hogy hozzon jóféle házipáleszt amivel mindjárt meg is kínált bennünket. Isten tartsa meg a jó szokását.
Nem tudott jönni, mert éppen mozdonyt tologatott .
Jaja.... a 3 vadkan bejárta az egész hegyet.....de nyulak akkor nem voltak... de még csibét sem láttunk
A múltkor mikor Pogi itt volt, felmásztunk a Badacsonyra de rajtunk kívül egy vaddisznót sem láttunk. Nemhogy nyulat!
Fasza Ezt a helyet pontosan tudom hol van.....de mit leseget az a nyanya a motortakaró ponyva alatt? Meeegvóóóóóót ?
Pogi!

Ezt sasold meg!

http://youtu.be/Rg2BbkmCIWw
Úgy mint "Az örökség,avagy gutentág faszikáim" c.filmben az öreg Kostyál papának mi ?