Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm Már abban a pillanatban sajnáltam amikor felhívtak hogy elvinnék....De a Dio is jó,volt már nekem egy ilyenem....most legalább nem lógok ki a sorból Megyek is,kötök rá biztosítást
Jó egészséget hozzá!
Szerintem még sajnálni fogod. De a dióval is lehet közlekedni.
Nem is rossz a gondolat

Ma délután az nsr elment....elvitték...azaz meg vették....
De hamar pótoltam ,vettem egy egy honda dejót
Kétüteműnél lehet jobban érezni, főleg ilyen hűvös párás időben.
Már gondolkodtam, hogy lehetne roppant apróra porlasztott vizet a hengerbe juttatni, ultrahangos porlasztással pl. de aztán nem foglalkoztam vele.
ez igaz...ezt észre vettem már én is
Lehet , nem is a benzin volt az oka! A Honda is szinte harapott, de szerintem a levegő páratartalma volt az oka! Olyankor szinte száll!
Látom a vitéz úr is hazaért.....
Nem volt menet közben gyanús hívásod amire így kellett válaszolni " Szia beby...épp most akartam sms-t írni....Jah szewasz Zsoltikám"
Persze hogy össze jövünk még Nagyon jó volt hogy el jöttetek
Mondtam már neked...nálam sem működött az a vacak csak edge jelen...
Rakás szar egész....
De annak örülök hogy baj nélkül hazaértél
Fő a, hogy baj nélkül hazaértél! Egyik kanyarban az árokparton kellett megállnom , mert egy "autós" az én sávomban jött szembe. Gondolkodtam megfordulok, és utána megyek, de legyintettem rá!
Remélem a közeljövőben összefutunk még párszor.
Nekem is kilencre sikerült hazavánszorognom, pedig a Shell kúton tankolt benzintől szárnyra kapott a robogó. Csaknem egész végig 70-t tudtam menni az órája szerint.
Jó reggelt!

Rendben hazaértem, útközben megálltam tankolni a Shell kúton mert már eléggé a pirosba hajlott a mutató. A levegő tényleg eléggé lehűlt, szinte fázott a kezem. Éjjel két órakor meg felkeltem meteorzáport nézni, nagyon látványos volt ahogy keresztül húztak az égbolton. Persze másfél óra múlva bemenekültem, mert az orrom is fázott a hidegben, csillagfényes, holdvilágos ékszaka volt. Még a kutya sem nagyon mászkált az udvaron amíg kint voltam.
A sötét plexi volt a bukómon, és Sümegtől fel kellett hajtanom, hogy lássak. De pontosan kilencre hazaértem!
Most reggel felinstalláltam a sticket, de szerintem ez rossz! Nem működik csak edge-ben, és lassú mint a tetű! Félretettem.
Remélem nem volt semmi gond a haza vezető úton Öröm volt a mai nap veletek
Gondolom hogy nem izzadtál....elég jól lehűlt a levegő,már az ablakot is becsuktam .
Csak e Kawa vizhűtésű, ha jól tudom!
Emlékszem. Hazaértem! Nem izzadtam!
Ha emlékszik kend erről a kawasakirol meséltem...ZX900
A magyarítás el küldve a Told a cuccot.hu-n keresztűl....nézd meg a mailodat
Csak telepíteni kell és máris magyarul megy minden.....aminek kell
Remélem baleset mentesen haza értél Te is
Mi van bammeg....nem tudsz térképet olvasni? Mindjárt a google..... Hülye szárnyas......
Itt terveztem meg az útvonalat:

http://maps.google.hu/maps?hl=...
Jó reggelt!

Majd csak később tudok menni, de megyek. Program akadt.
Pálinkás jó reggelt....
Faja az idő....eső itt nem lesz,lehet motorra pattanni vénemberek
gyere reggel...és eldumálgatunk amig rotyog a kaja....Andi főz mi meg iszunk. Ma hoztam 5liter fehérbort Neked mi kel? Málna? Ha hozol...ha nem...akkor is gyere
Pogi!

Mikor lenne aktuális a kimenetel? Vigyek valamit? Magamon kívül persze.