Köszönöm Már abban a pillanatban sajnáltam amikor felhívtak hogy elvinnék....De a Dio is jó,volt már nekem egy ilyenem....most legalább nem lógok ki a sorból Megyek is,kötök rá biztosítást
Kétüteműnél lehet jobban érezni, főleg ilyen hűvös párás időben.
Már gondolkodtam, hogy lehetne roppant apróra porlasztott vizet a hengerbe juttatni, ultrahangos porlasztással pl. de aztán nem foglalkoztam vele.
Látom a vitéz úr is hazaért.....
Nem volt menet közben gyanús hívásod amire így kellett válaszolni " Szia beby...épp most akartam sms-t írni....Jah szewasz Zsoltikám"
Persze hogy össze jövünk még Nagyon jó volt hogy el jöttetek
Fő a, hogy baj nélkül hazaértél! Egyik kanyarban az árokparton kellett megállnom , mert egy "autós" az én sávomban jött szembe. Gondolkodtam megfordulok, és utána megyek, de legyintettem rá!
Nekem is kilencre sikerült hazavánszorognom, pedig a Shell kúton tankolt benzintől szárnyra kapott a robogó. Csaknem egész végig 70-t tudtam menni az órája szerint.
Rendben hazaértem, útközben megálltam tankolni a Shell kúton mert már eléggé a pirosba hajlott a mutató. A levegő tényleg eléggé lehűlt, szinte fázott a kezem. Éjjel két órakor meg felkeltem meteorzáport nézni, nagyon látványos volt ahogy keresztül húztak az égbolton. Persze másfél óra múlva bemenekültem, mert az orrom is fázott a hidegben, csillagfényes, holdvilágos ékszaka volt. Még a kutya sem nagyon mászkált az udvaron amíg kint voltam.
A sötét plexi volt a bukómon, és Sümegtől fel kellett hajtanom, hogy lássak. De pontosan kilencre hazaértem!
Most reggel felinstalláltam a sticket, de szerintem ez rossz! Nem működik csak edge-ben, és lassú mint a tetű! Félretettem.
Remélem nem volt semmi gond a haza vezető úton Öröm volt a mai nap veletek
Gondolom hogy nem izzadtál....elég jól lehűlt a levegő,már az ablakot is becsuktam .
A magyarítás el küldve a Told a cuccot.hu-n keresztűl....nézd meg a mailodat
Csak telepíteni kell és máris magyarul megy minden.....aminek kell
Remélem baleset mentesen haza értél Te is
gyere reggel...és eldumálgatunk amig rotyog a kaja....Andi főz mi meg iszunk. Ma hoztam 5liter fehérbort Neked mi kel? Málna? Ha hozol...ha nem...akkor is gyere
Szerintem még sajnálni fogod. De a dióval is lehet közlekedni.
Ma délután az nsr elment....elvitték...azaz meg vették....
De hamar pótoltam ,vettem egy egy honda dejót
Már gondolkodtam, hogy lehetne roppant apróra porlasztott vizet a hengerbe juttatni, ultrahangos porlasztással pl. de aztán nem foglalkoztam vele.
Nem volt menet közben gyanús hívásod amire így kellett válaszolni " Szia beby...épp most akartam sms-t írni....Jah szewasz Zsoltikám"
Persze hogy össze jövünk még Nagyon jó volt hogy el jöttetek
Rakás szar egész....
De annak örülök hogy baj nélkül hazaértél
Rendben hazaértem, útközben megálltam tankolni a Shell kúton mert már eléggé a pirosba hajlott a mutató. A levegő tényleg eléggé lehűlt, szinte fázott a kezem. Éjjel két órakor meg felkeltem meteorzáport nézni, nagyon látványos volt ahogy keresztül húztak az égbolton. Persze másfél óra múlva bemenekültem, mert az orrom is fázott a hidegben, csillagfényes, holdvilágos ékszaka volt. Még a kutya sem nagyon mászkált az udvaron amíg kint voltam.
Most reggel felinstalláltam a sticket, de szerintem ez rossz! Nem működik csak edge-ben, és lassú mint a tetű! Félretettem.
Gondolom hogy nem izzadtál....elég jól lehűlt a levegő,már az ablakot is becsuktam .
Csak telepíteni kell és máris magyarul megy minden.....aminek kell
Remélem baleset mentesen haza értél Te is
http://maps.google.hu/maps?hl=...
Majd csak később tudok menni, de megyek. Program akadt.
Faja az idő....eső itt nem lesz,lehet motorra pattanni vénemberek
Mikor lenne aktuális a kimenetel? Vigyek valamit? Magamon kívül persze.