Itt vagyok már csak a tegnapi nap után már nem volt erőm helyzetjelentést adni. Múlt hét csütörtökön elmotoroztunk a Tomival Szigetbecsére és tegnap délután értünk haza. Egy kisebb léptékű rock-hétvége volt családias hangulatban. Persze ezt a hangulatot az ott szaladgáló apróságok adták, mert a felnőttek ugye... . Meg is csodáltak bennünket amikor kiderült honnan is keveredtünk oda. Persze odaúton szokás szerint bőrig áztunk Seregélyestől fogva, beértük az előttünk vonuló vihart. Érkezés után pánikszerűen összedobtuk a sátrat és beszórtuk a cuccokat majd beültünk szaunázni, mert hideg azért nem volt. A többi nap jól telt, ismerkedés a többiekkel és az általuk kínált folyadékokkal. Délutántól meg indultak a koncertek és ki meddig bírta szuflával a színpad előtt. Napközben lesétáltunk a közeli strandhoz és megmártóztunk a kellemes hőmérsékletű Dunában. Voltak főzőverseny is, 3 résztvevővel , de utána mindenki bátran fogyaszthatta az elkészült remekműveket. Esténként szalonnát sütöttünk parázson és leöblítettük hideg sörrel. Ez így ment mindennap. Szombat este aztán lecsapott a vihar de szerencsére volt fedett hely ahol átvészeltük és Vasárnap délelőtt hazaberregtünk. Az utat jól bírták a kis csettegőink, 3 liter körüli fogyasztás jött ki átlagban. Az összes távolság egy kis közbeeső tekergéssel kiegészítve úgy 500 km környékén lehetett, esetleg valamivel több de nem figyeltem az óra állását pontosan. A Tomi GPS-e is hasonlóan viselkedett mert párszor gondolkodóba esett de hát az emberi agyat ugyan mi tudná felülmúlni. Nekem különösen tetszett a kompon történő átkelés is ahogy a kis rozzant hajó átcipelte a rakományát. Röviden ennyi lett volna kis motorozásunk és hétvégénk története. Természetesen szert tettünk újabb motoros ismerősökre is.
Jelentem túléltem a motorostalálkozót, bár voltak nehéz pillanatok. Természetesen a szombati nap nem is zárulhatott egy kiadós eső nélkül. Hála az égnek a sátor kibírta beázás nélkül. Vasárnap hazafelé megint vitorláztam a szélben, ami egész hazáig oldalról fújt. Kapaszkodni is kellett erősen hogy az úton tudjak maradni. A koncertek tűrhetőek voltak bár kissé lejjebb ment a színvonal az elmúlt évekhez képest. Az árak pedig kissé elszálltak, legalább is a pénztárcámhoz képest. Jövőre remélem lesz közelebb is találkozó.
Á,dehogy fázok meg Van borom,és azzal kurálom magam.
Csak szegény kopasznyaku barátunkért aggodom,mivel vasárnapig a balcsiparton sátorozik....
Pénteken felhívott,hát.....kibaszott jo volt már a hangulata
De szerintem szintén szarrá ázik,mint anno pacsán
A macskajaj meg majd elmúlik.