Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Remélem a kezetek nem sebes nagyon?!
A macskajaj meg majd elmúlik.
Bazmeeeeeg.......ott nöttem fel
Azt írta a Tomi hogy mentek Csepelre.....nem azt hogy Szigetbecse az uticél! A faszba......
Szevasztok Zegiek!

Egyenlőre motorozás szüneteltetése miatt eladóvá vált alighasznált karcmentes kamerám:
Contour HD1080p
Szia Pogi!

Hiányoztál a túráról , jó lett volna nagyon ha el tudtál volna jönni velünk.
Jó reggelt!

Itt vagyok már csak a tegnapi nap után már nem volt erőm helyzetjelentést adni. Múlt hét csütörtökön elmotoroztunk a Tomival Szigetbecsére és tegnap délután értünk haza. Egy kisebb léptékű rock-hétvége volt családias hangulatban. Persze ezt a hangulatot az ott szaladgáló apróságok adták, mert a felnőttek ugye... . Meg is csodáltak bennünket amikor kiderült honnan is keveredtünk oda. Persze odaúton szokás szerint bőrig áztunk Seregélyestől fogva, beértük az előttünk vonuló vihart. Érkezés után pánikszerűen összedobtuk a sátrat és beszórtuk a cuccokat majd beültünk szaunázni, mert hideg azért nem volt. A többi nap jól telt, ismerkedés a többiekkel és az általuk kínált folyadékokkal. Délutántól meg indultak a koncertek és ki meddig bírta szuflával a színpad előtt. Napközben lesétáltunk a közeli strandhoz és megmártóztunk a kellemes hőmérsékletű Dunában. Voltak főzőverseny is, 3 résztvevővel , de utána mindenki bátran fogyaszthatta az elkészült remekműveket. Esténként szalonnát sütöttünk parázson és leöblítettük hideg sörrel. Ez így ment mindennap. Szombat este aztán lecsapott a vihar de szerencsére volt fedett hely ahol átvészeltük és Vasárnap délelőtt hazaberregtünk. Az utat jól bírták a kis csettegőink, 3 liter körüli fogyasztás jött ki átlagban. Az összes távolság egy kis közbeeső tekergéssel kiegészítve úgy 500 km környékén lehetett, esetleg valamivel több de nem figyeltem az óra állását pontosan. A Tomi GPS-e is hasonlóan viselkedett mert párszor gondolkodóba esett de hát az emberi agyat ugyan mi tudná felülmúlni. Nekem különösen tetszett a kompon történő átkelés is ahogy a kis rozzant hajó átcipelte a rakományát. Röviden ennyi lett volna kis motorozásunk és hétvégénk története. Természetesen szert tettünk újabb motoros ismerősökre is.
Csak egy kicsit messze van! Itt éppen esik!
De most hagyom, hadd essen!
Pár éve jártam ott,és nagyon jó hely. A kaja is jó
Csibeeeee! Bújj elő!
Jártál ott!?
Ha valakit esetleg érdekel:
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Látom a kezedre sem léptek rá! Akkor fel a fejjel!
Jó reggelt!

Jelentem túléltem a motorostalálkozót, bár voltak nehéz pillanatok. Természetesen a szombati nap nem is zárulhatott egy kiadós eső nélkül. Hála az égnek a sátor kibírta beázás nélkül. Vasárnap hazafelé megint vitorláztam a szélben, ami egész hazáig oldalról fújt. Kapaszkodni is kellett erősen hogy az úton tudjak maradni. A koncertek tűrhetőek voltak bár kissé lejjebb ment a színvonal az elmúlt évekhez képest. Az árak pedig kissé elszálltak, legalább is a pénztárcámhoz képest. Jövőre remélem lesz közelebb is találkozó.
Remélem kipihened magad, és nem ittasodsz le fertelmesen!
Egészségetekre!
Nem baj ha rálépnek a mancsára...
Még 2 nap és én is 3héééééééétig szabin leszek
Mindenkit szeretettel várunk, a jó idő ismét megrendelve. Link:
http://www.e-telepules.eu/temp...
Nem baj, három hétig nem dolgozik! Csak azt nem tudom fehér kesztyűt vitt-e magával?! Még a kezére lép valami részeg disznó!?
Jaja
Bár felsorolta mennyi és milyen piát vitt magával........szerintem ha azt mind megissza,nem jozanodik ki egy hétig
"De szerintem szintén szarrá ázik,mint anno Pacsán "
Szinte művészi szintre fejlesztette az elázást!
Még a sivatagban is elázna, mint a szivacs!
Á,dehogy fázok meg Van borom,és azzal kurálom magam.
Csak szegény kopasznyaku barátunkért aggodom,mivel vasárnapig a balcsiparton sátorozik....
Pénteken felhívott,hát.....kibaszott jo volt már a hangulata
De szerintem szintén szarrá ázik,mint anno pacsán
Majd szólunk a piócás embernek!
Remélem azért nem fogsz elázni! Itt nem esik, de már a forralt boron gondolkodom.
Na itt már esik is az esö,szép csendesen
Még 4 nap és meg kezdödik a szabadság,3 hétig itthon leszek
Jah....szerintem már lassan csomagolni fog....ha nem szeretné hogy meg levesedjen az orra
Gondolom, most nehéz lesz arra hivatkozni a csibének, hogy a "meleg miatt " sörözött?! Jó szar idejük lett!