Tárva a pinceajtó, éjjel kereszthuzat, mégis reggel alig tudtam kimosni a csipát a szememből.
Meleg van mint az állat! Nem is tudom mi lesz keddig.
Kisült a tömítés a blokk olaj-hűtő csatlakozásáből, vennem kellett hőálló és olajálló gyűrűket. Még jó, hogy csak 20 forint volt darabja.
Már nem futkosok....addig böngészem a netet amig nem találok olyant sticket mint ami eddig volt...az legalább jól adta a netet,még ha használtat is kapok az is jó. Veszek 2-3 darabot,azzal el leszek egy darabig....
Őőőő...azok kurva drágák...
Sőt...bent a Telenor üzletbe nem is lehet kapni,csak ha kártyával együtt veszek.
De olyat kéz alatt is tudok venni....most is vettem 2db különböző fajtát.De a régihez képest ezek szarok....
Nem tom már....tele van a gépem ilyen baromságokkal
Na kismadaram...Most kapd össze magad és kajtassál ott a közelben egy usb modemet nekem. Az enyém beszart...se filmeket nem tudok letőlteni,se vissza seedelni amit már letőltöttem. Amin most netezek az csak EDGE-n dolgozik,ugy hogy a BF2-re se tudok felmenni.
Nem baj ha használt....csak működjön.
Talán ott van a környéken,nézz körűl nekem légyszives.
TIP: HUAWEI E220.....telenor függő
És kurva fontos lenne!
Akkor most már értem miért szakította el több környékbeli derék házőrző a láncát! Nem kellett volna az az éneklés! Főleg a Te hangodon! Vallatni lehet vele! "Bevallja , hogy gyilkolt, vagy éneket hallgat? Inkább bevallom!""
Az már elmúlt csak a hangom nehezen áll helyre a szombat esti bulin elkövetett kornyikálásom okozta hangszál túlterhelés után. Nem volt semmi kézen járás hála az égnek, általában elvonultunk a sátor felé ha ingataggá vált a talaj a lábunk alatt.
Na látod, lehettél volna figyelmesebb is. Igazából viszonylag kis pénzből megúsztuk, a benya kb. 10 liter volt nekem, a komp1 200 oda-vissza, a belépő 1 500, meg hát némi kaja és pia. De az is elfogadható áron és ugye az elmaradhatatlan hazai anyagok.
azt hiszem ,holnap este is vadászni megyek