Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem égett oda a nyuszi Vörösborral locsolgattam,és nagyon faja lett
azt hiszem ,holnap este is vadászni megyek
Én meg lőttem egy darab csípős kolbászt, most fő hozzá a krumpli! Oda ne égesd!
Hu az nem jó dolog....ezért nincs autóm
na faragok némi tüzet odakinn....löttem egy vadnyulat és azt kellene megsütni tárcsán
Nekem mennem kellett, mert megdöglött az autó.
Az nem is volt sok érte
Már egy hete nem ültem a motoron......de nem is igen hiányzik
Tárva a pinceajtó, éjjel kereszthuzat, mégis reggel alig tudtam kimosni a csipát a szememből.
Meleg van mint az állat! Nem is tudom mi lesz keddig.
Kisült a tömítés a blokk olaj-hűtő csatlakozásáből, vennem kellett hőálló és olajálló gyűrűket. Még jó, hogy csak 20 forint volt darabja.
rossz erkölcsű....
Remélem ott is ilyen kurva meleg van?
Köszönöm. Lányok nem kellenek! Csak ha muszáj!
Itthon vagyok szabin...aug.21-ig
Addig jöhetsz hét közben is
Lehet , a jövő héten megkereslek.Szombat , vagy vasárnap.
Már mind1.....gyűlik a stick
Te tudod, de ingyen meg kell, hogy javítsák,. ha nem tudják, akkor kicserélik.
Már nem futkosok....addig böngészem a netet amig nem találok olyant sticket mint ami eddig volt...az legalább jól adta a netet,még ha használtat is kapok az is jó. Veszek 2-3 darabot,azzal el leszek egy darabig....
Kellett hozzá a jótállási jegy, meg a rossz stick.
Te, én most hoztam el a kicserélt sticket, mert elromlott, és nem tudták megjavítani, ezért ingyen kicserélték, csak vagy nyóóc aláírásba került.
Őőőő...azok kurva drágák...
Sőt...bent a Telenor üzletbe nem is lehet kapni,csak ha kártyával együtt veszek.
De olyat kéz alatt is tudok venni....most is vettem 2db különböző fajtát.De a régihez képest ezek szarok....
A múltkor adtam egy linket onnan nem tudsz leszedni?
viszont....ezen már ott leszek
Nem tom már....tele van a gépem ilyen baromságokkal
Na kismadaram...Most kapd össze magad és kajtassál ott a közelben egy usb modemet nekem. Az enyém beszart...se filmeket nem tudok letőlteni,se vissza seedelni amit már letőltöttem. Amin most netezek az csak EDGE-n dolgozik,ugy hogy a BF2-re se tudok felmenni.
Nem baj ha használt....csak működjön.
Talán ott van a környéken,nézz körűl nekem légyszives.
TIP: HUAWEI E220.....telenor függő
És kurva fontos lenne!
Honnan szeded ezeket a hülyeségeket?
Akkor most már értem miért szakította el több környékbeli derék házőrző a láncát! Nem kellett volna az az éneklés! Főleg a Te hangodon! Vallatni lehet vele! "Bevallja , hogy gyilkolt, vagy éneket hallgat? Inkább bevallom!""
Az már elmúlt csak a hangom nehezen áll helyre a szombat esti bulin elkövetett kornyikálásom okozta hangszál túlterhelés után. Nem volt semmi kézen járás hála az égnek, általában elvonultunk a sátor felé ha ingataggá vált a talaj a lábunk alatt.
Na látod, lehettél volna figyelmesebb is. Igazából viszonylag kis pénzből megúsztuk, a benya kb. 10 liter volt nekem, a komp1 200 oda-vissza, a belépő 1 500, meg hát némi kaja és pia. De az is elfogadható áron és ugye az elmaradhatatlan hazai anyagok.