Ja fel....bakker kint sütöm a húst a tárcsán...erre be ered az a kurva eső.... De nem hagytam magam...a nyanya tartotta az esrnyőt amíg az utolsó darab is meg sűlt
Tegnapra mégis behívtak dolgozni, még jó hogy nem ittam már valamit. Most már szabadságon vagyok tényleg. A jövő hétvégén megyek a szemesi Rider Beach motorostalálkozóra. Utána lehet hogy elnézek feléd is.
a sörért mindenképp gyalogolok A Lencire gondolsz? Ő most javszerolja a motorját...ki cseréltette a főtengely szimeringet és a csapágyakat....ment is kb 5 km-t a motor azóta nem hajlandó elindulni.
Most azt faragja
Gyalog madár...
Szegény Csibe,még a végén át kereszteled ....vagy meg kereszteled
Amugy itt is volt égi áldás tegnap,fujt a szél nagyon de éjszaka egy hosszu csendes esővel be is tudta az egészet.
Már megint ki baszta el az időjárást? Megint esik......
Tegnapra mégis behívtak dolgozni, még jó hogy nem ittam már valamit. Most már szabadságon vagyok tényleg. A jövő hétvégén megyek a szemesi Rider Beach motorostalálkozóra. Utána lehet hogy elnézek feléd is.
http://www.hells-angels.hu/bal...
Most azt faragja
Szegény Csibe,még a végén át kereszteled ....vagy meg kereszteled
Amugy itt is volt égi áldás tegnap,fujt a szél nagyon de éjszaka egy hosszu csendes esővel be is tudta az egészet.
Aztán alig esett valami kis eső!
Nálunk még hajtás van...a honap végéig,és leállás kb 3hét
Ebben a hónapban már nem dolgozok, eljött a szabadság ideje még ha nem is egészen úgy ahogy gondoltam.