Szesz emberek....most egy darabig nem leszek elérhető csak telefonon,mivel az internet stickem beszart. A ZTE tipusok amiket eddig probáltam nem igazán működnek ,ha meg mégis akkor is kb egy percig.
Ha esetleg lenne valakinek egy Huawei tipusu stickje...az ne tartsa magában és azonnal jelleze!
Sajnos a fasz szopó pannon boltokban csak kártyával együtt lehet venni 10ezerért.....Na de az sok,és kártyám meg van amit bele tennék.
Faszom ebbe a kura nagy technikába.....
Örülök, hogy ilyen otthonosan mozogsz a konyhában, még akkor is , ha nincs teteje neki. Remélem nem lesz goromba idő, pedig mondja
pletykaláda . Ha valami rosszat jósol az biztosan bejön!
Nem nagyon értem rá tegnap, főztem kint egy kis pörköltet, Meg hát vidéki gyerek vagyok van néha egy kis kerti munka is. Betakarítottam a termést bár nem ájultam el a látványától. Hiába a szárazság megtette a hatását. Lebontottam a sátrat is az udvaron és lassan készülődök a hétvégére, de az időjárás előrejelzést nézve nem túl sok jóra számíthatok. Mindegy, elszántam magam megyek ha kisbalták potyognak az égből akkor is.
Az előbb még dörgött villámlott esett is, de most,kisütött a nap és lecsendesedett.
Én meg most ettem mazsolás vaníliás tejberizst, és megláttam a sört a hűtőben, de valahogy nem kívánom.
Ma itt is jó idő volt...de késő délután feltámadt a szél és befelhősödött....most kellemesen hűvös az idő
Tolom is a söröket az arcomba,nehogy meg melegedjen
Ott nem hagyom azt a drága husit Inkább ázzon a nyanya...én elvagyok az esernyő alatt sörrel a kezembe amíg meg sül az étek
Szerintem ma be is baszok......már rég volt....piálás
Holnapi program
http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4734&session_id=