Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teeee, kőszívű!
Nem is sajnálom
Ne sajnáld B+! Más kemény pénzeket fizet a szaunáért a csibe meg ingyér kapja! Még majd adót is fizethet a "juttatás" után!
Azért kurva melege lehet neki....sajnálom is
Mit sír a szád bakter uram? Így legalább nem kell elbaszni a pénzt holmi szaunára... Főhetsz a saját levedben
Az MZ-s Zoli üdvözletét küldi
Éjszakánként itt is jó hűvös levegő jön ki az erdőből...de nappal nagy a forróság
Mellette még elvárják, hogy légy éber és figyelmes!
Szia!

Tegnap a saját levemben heverésztem, azt hittem leszédülök a gépről. Volt vagy 44 fok rajta.
Remek szél lett az éjjel, és lehűlt a levegő.
Jo meleg van....remélem mindenki a strandon heverészik
Tegnap 112 km tekertünk egy megállóval
Gondoltam, mindjárt, az éhes sertés esete a makkal, és a MÁV-val ?!
Csak a fűszoknyás lányok hiányoznak.
Éppen azért kérdeztem, mert belegondoltam, hogy a hátad mögött az ezer kilowattok lökik a meleget, te meg szaunázol!
Tiszta Hawai!
Titteletem!

A télen még volt, de most hogy kitört a kánikula szinte az összes légkondis gépet elvittek tőlünk. Aszalódunk a forróságban, a lehetőség szerint ablak lehúzás, ajtónyitás, valamint némely gépre felszerelt autóba való picike ventilátor működtetése ( már ha jó). Ha szerencsés az ember gyereke akkor több az éjszakai szolgálat, mert nappal szinte kibírhatatlan a meleg a fülkében. A szélvédőn keresztül rohadtul tüzel a napocska. De a légkondi sem a legjobb mert nincs hőfok kijelzője és csak érzésre tudod szabályozni a hőmérsékletet, továbbá álló helyzetben hajlamos felmondani a szolgálatot mert a géptérbe tették a kompresszort, ahol van vagy 60 fok. Na de nem panaszkodok tovább mert régen még ennyi sem volt aztán akkor is kellett dolgozni.
Szia Csirke!
A mozdonyon van légkondicionáló?
Jó napot emberek!

Mindenki punnyad a hőségben? Nekem sincs nagy kedvem kimenni a lakásból ebben a kutya melegben. Főleg hogy a hűtőben van hideg itóka. Motorozni sem túl kellemes a forróságban.
Fürödni fogunk a sörben
Naná hogy viszünk
Fürdőgatyát hozzatok, aztán csak lesz valahogy!
Nem kell mindjárt duzzogni
Viszek én is meg az is aki velem jön,kend is betárazik komlóléből és neki veselkedünk szalonnát pirítani meg vedelni
Mit gondol mester?
Na az lenne még a szégyen , hogy Te hozol ide sört!?
Majd viszek némi árpalét ha megyek
Jo ez a kis lapos számitogép.....erre iszunk egyet
Jól megy felétek! Nekem éppen az árpaléhiány a bajom!