Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma én is bringáztam az aprókkal, de reggel fél 7-kor! fél 8-ig! Mégis megizzadtam!
Nem nyilatkozom,ebben a témában csak az ügyvédem jelenlétében vagyok hajlandó beszélni
Ma bringáztam egy nagyot,elég kellemes túrát tettem. Még a tökömön is folyt a víz
Tagadod , ugye?!
Miért? Nekem van olyanom is ?
Pedig a hacker gépet még nem is említetted!
Valoszinü,mivel ha játszok akkor megy mind a kettő ja,meg a nyanya masinája is
Arról nem is beszélve, hogy a fogyasztása jótékonyan meg fog látszani a villanyszámládon!
Jo is lett, most arrol irok
Jóvanna! Egészségedre! Örülök neki!
Hagyd,sikerűlt vennem 2ezer pénzért egerszegen a bolhapiacon Faja,müxik is a kis lapitopi
Még nem most megyek Tapolcára, és szétnézek a pincében.
Ebben igazad van Meg is találtad ?
A típusnak nincs jelentősége , ha tudja a teljesítményt. A csatlakozó szabványos.
Fujitsu Siemens LifeBook C6345
Fujitsu 19V 4.74A 5.5mm X 2.5mm
az ám! Jó lenne ha meglenne.....szereztem egy Fujitsu siemens lifebook-ot . Netezni jó lesz,miközben ezzel játszok Csak nincs hozzá tőltőm. Holnap meg nézem itt a bolhán,de nem sok esélyem van rá hogy kapok ott.
Kedden utána nézek a bolhapiacon, vagy ha megtalálom azt amit eltettem valahová, azonnal írok !
19V 4,74A Felvéstem magamnak!
A Csatlakozó az a körkörös külső-belső érintkezős , ugye?!
Az tuti hogy józanok vagyunk épp ezért megyünk majd el hozzád hogy ezen változtassunk. Csak jó hideg legyen a sör,meg a többi nemes nedű
Itt is kurva meleg van.....,jut eszembe szakikám,neked nincs fölös laptop tőltőd? 19 V és 4,74 A
Finnyásak vagytok B+! Az ásványvíz, és a gyümölcslé már nem is jóóóó? Akkor Ti nem is szomjasak vagytok, hanem józanok!
nyögjétek mikor jöttök addigra telemerem Balaton vízzel! Egyébként is vigyázok az egészségetekre, nehogy gyalázatos módon leittasodjatok! Meleg van mint az állat!
Bazmeg....Te is Laci vagy....Boldogat neked is és mindenkinek buééééék
Helyeslem az üveg vissza váltási javaslatot De ha lehet akkor ki kellene szorítani a levegőt az összesből.....amint ez meg van azonnal indulunk is,igaz e kolléga?
Éltesse! Egészségükre!
Gyertek, most nem megyünk a Badacsonyra. keresünk savanyúvíz forrásokat.
Isten éltesse a Lászlókat!