Nem nyilatkozom,ebben a témában csak az ügyvédem jelenlétében vagyok hajlandó beszélni
Ma bringáztam egy nagyot,elég kellemes túrát tettem. Még a tökömön is folyt a víz
az ám! Jó lenne ha meglenne.....szereztem egy Fujitsu siemens lifebook-ot . Netezni jó lesz,miközben ezzel játszok Csak nincs hozzá tőltőm. Holnap meg nézem itt a bolhán,de nem sok esélyem van rá hogy kapok ott.
Kedden utána nézek a bolhapiacon, vagy ha megtalálom azt amit eltettem valahová, azonnal írok !
19V 4,74A Felvéstem magamnak!
A Csatlakozó az a körkörös külső-belső érintkezős , ugye?!
Az tuti hogy józanok vagyunk épp ezért megyünk majd el hozzád hogy ezen változtassunk. Csak jó hideg legyen a sör,meg a többi nemes nedű
Itt is kurva meleg van.....,jut eszembe szakikám,neked nincs fölös laptop tőltőd? 19 V és 4,74 A
nyögjétek mikor jöttök addigra telemerem Balaton vízzel! Egyébként is vigyázok az egészségetekre, nehogy gyalázatos módon leittasodjatok! Meleg van mint az állat!
Helyeslem az üveg vissza váltási javaslatot De ha lehet akkor ki kellene szorítani a levegőt az összesből.....amint ez meg van azonnal indulunk is,igaz e kolléga?
Ma bringáztam egy nagyot,elég kellemes túrát tettem. Még a tökömön is folyt a víz
19V 4,74A Felvéstem magamnak!
A Csatlakozó az a körkörös külső-belső érintkezős , ugye?!
Itt is kurva meleg van.....,jut eszembe szakikám,neked nincs fölös laptop tőltőd? 19 V és 4,74 A