Hát én ugye inkább túrás vagyok, és havi 1 alkalommal van sátrazás idényben, úgyhogy szerintem benevezek rá. Meg nem akarom hogy bármi történjen és vita legyen belőle, így inkább veszek majd. De felpróbálásra lehet hogy majd kérek egy időpontot :D.
Akadálya nincs ,de elötte szólj mert anyuéknál van keszthelyen... Nem tom hogy ilyen tartókonzolt fel tudtok e rakni az RR re...De ez a sportmotorokhoz való oldaltáska jó dolog ,nekem tök bevált! De ha gondolod kölcsön adom ,a nem használod olyan sokat akkor felesleges venni! Persze ezt te tudod! Nekem megvan kb 3éve és 2alaklommal használtam az R1 esen meg egyszer egy MT-01 esen ,szóval baromira nincs kihasználva.
De fasza! Én még valami merevítés kialakításán gondolkodom, meg a hátsó ülés mögötti rész fölé egyfajta tartót. Van ismerősöm aki elkészítené ha megvan a tervrajz akár savállóból is.
Bár a képek egy Fazer-esek, de tuti lehet vmi felfogatást tenni rá. Lassan szétszedem a vasat és elkezdem méretezni.
Bakker ezt valamikor megsasolnám! Tavasszal vennék egy ilyet, de attól féltem hogy nem férnek hova a lábak a hátul ülőnek. Legalábbis a képeken mintha a lábtartó felett lenne az oldaltatyó.
Yamaha R1 Sportwagon! Az első képen még a BÜSE tanktáskám is fent van alig lehet ilyenkor felszálni rá! A második képen kicsit zufi van de kb így néz ki! Amúgy itt üresek csak felraktam őket egy fotó ereéig!
De csak akkor két oldal táska fér le a középső henger alakú az nem! Úgyan ilyenem van nekem is csak tiszta fekete ,a márkáját ne kérezd! A hátsó ülésen vagy egy alúl szivacs felül vászon ,téglalap alakú ízé és arra van fel kapcsozva a két oldal tásak és a középső henger táska ,tehát külön külön is használhatól! Ha pl jobb oldalon van a kipufod akkor elvileg jobb oldali oldaltáska nélkül is felrakható... De a te mocidon ilyen baj nincs! Bár amikor Brnoba voltam az én kipufogóimtól egy kicsit megolvadt a szentem...
Kapok a Hondától hírlevelet és ott írta erről a paripáról: CBR 1000RR Playboy replica ,viszont itt nem csak a fényezés van mint a Repsolon. Öhlins futómű ,Brembo monoblock fék ,Leo Vince titán kipuf. +még pár apróság... Az ára 5,5M Ft.
Bár a képek egy Fazer-esek, de tuti lehet vmi felfogatást tenni rá. Lassan szétszedem a vasat és elkezdem méretezni.
Jól gondolom és látom hogy az oldaltáskáknál nem fér fel uta?
1. tatyó
2. tatyó
Lac sikerült a kreszt beröffenteni?