Télen a köv dolog építésben egy tartókonzol az új plekóm alá, mivel nagyobb a helyem. Erre kell majd ráterveznem egy szivargyújtó aljzatot és egy navi tartót valamint fokozat kijelzőt, de lehet h a navi tartót kihagyom :).
Szerintetek az áron kívül mi lehet a különbség a két aljzat között? A minősége jobb lehet a drágábbnak? Ilyenbe van minőség :D ?
Jimmy te kivel csináltatsz?
Nem tud valaki valakitől kölcsönkérni egy ilyen nyakemelőt leméretezni?
Valahogy nem tudom elképzelni hogy működik és hajlik a teteje hogy ne érjen el semmit...
Nekem is csak hátsó van azt is én csináltam! Bár télre szeretnék beszerezni egy elsőt is! Válasz a kérdésedre ami nyaktól emel az jobb mert tudsz rajta fútóművet szerelni meg állítani is jobb... De ami a villa aljától emel azt sokkal egyszerübb megcsinálni házilag...
Hát ez a BT002 RS 60000.-/pár elég jó ár ha ezt elöbb látom lehet hogy ezt vettem volna a power helyett... Még nem mentem 002essel a Hornetemen volt BT056 hát az egy F*s... De a 002ről jókat hallottam...
Ma sikerült hozzájutnom egy tököm tudja mire használt Dunlop D208-hoz. Első-hátsó, hátsó olyan 4,5 mm körüli, első 3,5. Szerintetek megtartsam tartiba vagy eladjam a fenébe? Milyen ez jó?
Nem az ilyen noname gumikat nem csípem! Szerintem maradok a GoodYear Ultragrip vagy minél... Az hogy Good Year az tuti csak a típuát nem tom... Bár ezen a Conti Wintercontact on is gondolkodom ,Na még alszok rá egy párat és majd hívlak!
http://www.louis-moto.hu/index...