Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Hívott a srác, van nála 2db 225/50R17-es téli GT Radial névvel ha kell 20,000 a 2 db felszerelve.
Újat az árában felszereli!
Hát akkor úgy néz ki mégis csak újat kell vennem... Bár nagyon nem szeretnék! Így tél elött nem szeretem az ilyen kiadásokat. Még annyit kérdezz meg légyszi ,hogy fel is tudja szereltetni ebben az árban vagy az már az én dolgom?
Hát, a te általad megadott méetben használt ügyben nem sok jóval kecsegtetett a srác. Ekkora gumik használtan ritkán fordulnak elő, ugye az ár miatt, és sokan nem dobják le 50-60%-osan sem éppen ezért. Az az egy garni van neki amit mondtam, nem igéri hogy lesz abből ami neked kéne. A márka meg kiszámíthatatlan, örülne ha ebben a méretben találna, nemhogy michelin...
hello mindenkinek!
Joci gumi ügyben van valami újság?
A halálos közúti baleset gondatlan okozás bűncselekmény és bár nincs a fejemben a Btk. büntetési tétele, de szabadságvesztéssel is büntethető. A bírói gyakorlat szerint ha nem volt ittas a gk. vezető és pl. nem büntetett előéletű, általában felfüggesztett szabadságvesztéssel megússza...
'reggelt Tücsök

- egyébként arra lennék kíváncsi, hogy a nőci ezek után milyen büntetésben részesül? 30e + 5 fekete pont?! Én kinézem belőlük...

Részvétem a családnak.
Kivédhetetlen volt!
Sajna!
Már a teherautó mellett volt a motoros amikor a teherautó mögül kijött a nissan!
Szeva tücsökcrx üdv A fórumban!
Nagyon durva! Öszintén sajnálom !
Részvétem a motoros családjának.Nem tudom ki volt szegény,pedig itt lakok a helyszintől 3km-re.Durva a látvány a képeken.Remélem ezt nem ussza meg az a szuka!
Részvétem.nem egyszerű minek kell sietni ennyire?
Gyerekek ez nagyon dúrva! Frontálisan egy autónak ütközni?!?! Ennél bármi jobb... Én tuti inkább az árokba hajtottam volna akár motorral is ha már látom hogy a szembejövő nem hajlandó rá! Nem találok szavakat....
Most égi autópályán tartod az iramot, szabad lettél mint a madár, mert nincs sebességhatár. A Mennyország vár S te hajtasz tovább, Égi szervizekben dolgozol már Törött Suzukik, Yamahák, Hondák Régi motoros cimborák, de mind kik itt maradtunk, hiányodat látjuk S a felhőkre nézve néha rólad álmodunk. Égi motoros menj hát utadra, S fentről vigyázz barátaidra!Egy váratlan percben Életed véget ért. Mint vihar a rózsát, a halál tépte szét.Egy jaj szó annyit se hagytál, csak elmentél a halál hosszú utján.

nyugodj békében
Őszinte részvétem!
Részvétem,szegény motoros.
Áhh,de nagyon széttört az a gép.
Szintén együttérzésemet fejezem ki elhunyt motorostársunkért, csak az a gond, hogy a itt már megint osztják az észt meggondolatlan hozzászólásokkal.
Ismertem személyesen ,pár házzal lakott felettem! Egy teljesen normális, családjának élő családapa volt! Két egyetemista lánya van. Tényleg tragédia...
Elkezdtem olvasni a hozzászólásokat a fotóknál de a másodiknál inkább abba is hagytam..
A nőnek autó helyett áramot kellene vezetnie ezentúl, nagyfeszültségűt, bár motoros bajtársunkat már az sem hozná vissza...

Nyugodjon Békében.
Részvétem a családjának.
A mocsok kurva! Élete végéig börtön neki!Ott majd eltöpreng ezen!Szerencsétlen motoros,baszki
Nyugodjon békében!
Szép estét motorosok!

Sajnos ma elhunyt egy motoros megyénkben!
A Zalaszebtiváni úton történt a baleset, 40 év körüli volt a motoros!
Amit tudok hogy egy kék yamaha és asszem Bocföldön lakott!
Nyugodjon békében!
Én azt mondom nyomaja csak a DB-t a motor abból baj nem lehet legaláb nem tudják azt mondani hogy nem hallottam
Hopp, egy dob,
melynek installálásával,
és magas fordulatszámon tartásával
a motor kevesebb dB-t nyom!

Egy költő veszett el bennem - jó mélyen
Hopp mi van a motorodon!?! Sziasztok végre itthon vagyok... Mi újság ,hogy vagytok?