Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egész pofás emelő,ha valahogy megtudnám hajlítani a csövet akkor csinálnék pár darabot.Hegesztőm van és össze tudnám varni a csöveket.
tessek
Üdv mindenkinek!
Mi újság?
Találtam kicsit arrébb 18000.-/pár ért... Meg is rendeltem! De csak jövő héten lesz meg.
Na ez az!
Ez jó pofa tetszik... Amúgy az emelővel csapcsolatban én néztem az aprók kötött 19900.-ért párban... Én veszek egyet ,hátsót csináltam még a Hornethez savállóból ,jó is lett de most nem csak úgy tudom használni ha két is léc darabot még alá teszek mert a 190/55ös gumi felemelt állapotban is leér! Ha kell azt majd oda adom leméretezni...
Vazze Laci,Te is a 120ezres emelőt veszed alapul,nem szabad lejjebb adni,a HONDA megérdemli
Köszi kindkét darabot forgalmazzák a boltokban?
A motorok+csajok topikban találtam neked Laci. Itt is van 2db emelő ,az egyik a motorhoz a másik a vérnyomáshoz
Egy ilyen motoremelőt szeretnék látni élőben és leméretezni aztán jöhet a sorozatgyártás
Csináltam első motoremelőt és szuper lett ez a prototípús lehet fejleszteni de ez a cél
Tényleg az utcán van sok meglepetés,befékező kocsi,figyelmetlen gyalogos,zebrán nyugdíjas nagymama(kisunokával)
70%-ban ezek a tényezők koptatják a sportmotorok fékbetétjeit!
IRÁNY A RING!
Pedig az atca az igazi versenypálya mert ott van meglepetés, bár jövőre úgy tervezem hogy nem szeretnék sokat utcán menni max egykét ezer km a többit viszont pályán nem árt egy kis gyakorlás pl döntögetés
Igy kellene
Kösz megkérdezem
MAjd a Joccehunt-ot kérdezd, ő most csinált otthon házilag, de álítólag nagyon baró. Azt mondta tesz fel képet róla...
Nekem nincs,nem is tervezem,az csak a fotózáshoz kell
Hátsót én úgy hegesztettem,az első keréken meg ha nagyon unatkozok 2 hetente fordítok egy felet
Zoli van neked első emelő a motorhoz?
vagy esetleg másnak?
Jó ez kipróbálnék egy ilyen motort
Kész vagyok,úgy csillog a vas mint a tücsök bögyörőjee
De ha jól értettem a trubadúr láda megint kiadós esőt mond?
Köszi Laci Talán majd elkeveredek arra is egyszer vonattal! Bíztos nagy élmény lenne vele mondjuk egy nyomócsőtörésnél kergetőzni a géptérbe