Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Főnök,pl én is Tomi vagyok
És ez egyre rosszabb lesz nálunk Magyarországon
gusztustalan
Ott a pont
A luxusadó nem újdonság!Már beszélnek róla egy ideje Csak nem tudom mikor vezetnék be De kérdezem én,milyen luxus pl egy régi 730as bmw(20éves),vagy egy 525ös,amit megkapsz akár 3-400eFtért!?!?!? Idióta fasz Mország!Ezek betegek!Aki meg megvesz egy 5milliós 90lóerős autót,az meg "átlag magyar csóró" ,mi?
Melyik Zalaiban van Tomi?
Szai Laci-Van neked vagy valaki másnak videofelvélele rólam Körőshegyen?
Kos
lehet így már nem 1000RR lesz a következő hanem átlépek a túrába. Ugye Hondalaci? Örülj :D.
Hát bizony jól mondod!
Jaja - R1, CBR1000RR, Hayabusa, B-King fenntartása kicsit megdrágul.
Az értékük és az eladhatóságuk meg zuhan...
ha ha ha...
Luxusembernek Luxusadó jár
Faterom mutatott egy cikket a Zalaiba ,hogy 2010től bevezetik a luxus adót a gépjárművekre! 125KW-tól! A motorom 126KW ,A kocsim 130KW! Szóval nem kicsit szívtam meg!
Ez ám a gép skacok!
Köszi, utánakérdezek!
Azért nem fogok túramotorra cserélni mert az praktikusabb. Nekem a sportmotorok tetszenek ezért vettem azt. A használhatóságot meg majd kialakítom rajta...
Tökös gyerekek ezek
Minek rá tartó? ezek sportmotorok nem arra készületek hogy a földet körbe lehessen vele motorozni (túramotorra kell cserélni )
Oldaltáska tartóra !
Shox-ék honlapján van egy élő fórum, kérdezz rá ott hogy van-e RR-hez való. Gyorsan segítenek.
HornetJoe, milyen tartót mondasz? RR-re én sehol nem találtam "tartó"-t....
Legalábbis én amolyan keretet kerestem.
Elment a fűtés a Hondában?
Helló,

Az első linken lévő Vanucci van nekem is. Jó a cucc, a motorodhoz passzol, de tartót vegyél hozzá, mert katasztrófális lesz ha megpakolod....Givi van a Shox-nál, Kappa az Euromotor-nál.