Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló belló
valaki hétvégén akar menni Rohonc és Lockenhause szerpentinre?
Mi van te Kuki? Sose dolgozol? Wazzeeeee
Köszi szépen, bár még csak az összeszokás időszaka
Szia!Hát köszi,de..nem is tudom mi legyen most nagyon hónap vége "hangulat" van...
Hello minden kedves motorosnak!

aug. 21.-én Győr és Gönyü között motorbalesetben tragikusan elhunyt tesvérem Huszár Zsolt emlékére szeretnék a baleset helyszinére emlékkeresztett helyezni, aki ismerte vagy csak szeretne megemlékezni elhunyt motoros társunkról találkozzunk szept. 27.-én (vasárnap) a gyárvárosi Shell kutnál 14:00-14:15 között.

A megemlékezés utána amennyiben igény van rá egy lightossabb (70-80km/óra) motorostúrára szeretnénk elmenni.
Útvonal a szigetköz falvai vissza Móvár az 1esen Győrbe.

Az emlékhelynél az összegyült motorosok és az emlékhely áldását tervezzük.
Helló belló
valaki hétvégén akar menni Rohonc és Lockenhause szerpentinre?
Szeva Ridehard!

Hát eddig úgy éreztem hogy megszoktam. De ez a Lockenhaus rész nem egyszerű, olyan kanyarok vannak, hogy szó szerint egyszer kétszer majd besz@rtam. Volt olyan kanyar is, amelyiknek még a végén is fékeztem . Hát van még mit gyakorolni és összenőni a motorral. Ezek az állat osztrákok sem egyszerűek, régi motorokkal úgy toltak le minket az aszfaltról hogy megértünk nézegetni. Persze gondolom ők ismerik az utakat, minden hétvégén ott lógnak. Oda ki kell menni!
Én adom az enyémet 29.900ba csak az enyém "kicsivel" kisebb
Amúgy jó ár érte az a 30! 40 alatt nem láttam még.
De miért akarod eladni? Nehogy tesóknak nézzenek minket?
30Huf.jóval bolti ár alatt.
Hondalaci menyibe adod a dzsekit?
Hi all!Régen jártam erre , látom szép kört mentetek most hétvégén is...Jocee gépet megszoktad már gondolom...
Sziasztok
Nédda, nekem is ilyen van, csak kicsit kisebb
Szép a mocid kistom!
Ilyen lenne
Nagyon jó! Épp írn akartam hogy a jövő hétne nem leszek úgyhogy ha a héten nem megy akkor mi legyen ,de így remek! Szólj hogy mikor és hol!
Nekem lenne egy ha ugy van egy shox
OKKER! Köszi előre is! Ja meg kitöltöttem az adatokat nagyjából! Nem is tudtam hogy van ilyen
Van egy de az női sajna és nem ilyen emberkére jó hanem kissebbre!
Hellosztok!
Nincs esetleg valakinek jó nagy méretű protektoros bőr dzsekije ami eladó? (197cm magas és 96kg-os embernek kéne ).
Fekete előnyben!
Hali!
Látom voltatok ti is Rohoncon!
Jó mi? :))
Vasárnap valami túra?
Kisstomm és Photonic!

A gumik elméletileg csütörtök estérre megvannak!
Imi, gumiért mikor jössz?