Végül csak sikerült elkészülnünk és fél1kor! elindultunk.Meglátogattam KisKar-t Csatárban ,aztán Ő meg elkísért vissza Khelyre bennünket Ennyi volt csak,nem volt sok időnk,4re be kellett fejezni a motorozást szerintem a 7végén,vagy max jövő7en elaltatom télre a ninjat
Nem mi... Én is ezt mondanám....
Tényleg merre voltatok Vasárnap?
Mi felmentünk havernak az unokatesójához Várpalotára, aki versenyszerűen nyomja R1 kupában, kajak szép vasa van, 210LE körüli, pöpec. Ott dumálgattunk egyet, aztán mentünk tovább Polgárdiba, ott egy R1 kontra DRZ csere ügyben segédkeztünk havernap, aztán jöttünk haza. A 8-as út nagyon fasza arra fele! 4 sáv... Hm...
Több nincs ?
Tapolca (megnéztük a tavat, kajálás), Onnan Pula meg mittomén, Veszprém, Hajmáskér, Várpalota, Polgárdi! Nagyon kajak útvonal, és szép tájak!
Tényleg merre voltatok Vasárnap?
Mi felmentünk havernak az unokatesójához Várpalotára, aki versenyszerűen nyomja R1 kupában, kajak szép vasa van, 210LE körüli, pöpec. Ott dumálgattunk egyet, aztán mentünk tovább Polgárdiba, ott egy R1 kontra DRZ csere ügyben segédkeztünk havernap, aztán jöttünk haza. A 8-as út nagyon fasza arra fele! 4 sáv... Hm...
Nem is tudtam,hogy a Judit a barátnőd.
Mennyi ideig maradhat a cucc kb?
Majd csinálunk másik félét is