Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Voltunk kint megleskelődni hogy haladnak Sávolyon
Már látni hogy komolyan gondolják, látszik a pálya íve nagyjából, alakul Géppark is van, tervrajzot is meglestük...
Szóval jövőre reméljük ott ülhetünk a tribünön
11.40,e ha előbb indultok,ne várjatok
Mire értek oda, írj egy sms-t, 10 perc múlva nem netezek!
11 körül indulnánk mert sürget az idő. Telszámom megvan, max összefutunk valahol napközbe, a kúton döntjük el hogy Őrség vagy Szajki tavak. 2-en megyünk, gyorsabb tempó...
Sziasztok!Mennénk mi is,de sajna nekünk kell 1 óra még
Meddig lesztek a Lukoilnál?
Valahova ma megyünk, de az uticélt még nem tudjuk. 11 körül indulunk a szokásos helyről!
A jövő generáció már rajta van a témán
Guten tág faxikáim
Szajki tavakhoz megy ma valaki?....
Pedig tökre komolyan az őzike utcába kell ledzsalni! Én is kiröhögtem a nőt, mikor először mondta
Amúgy én mennék, de holnap megint csak ilyenkor végzek!
Őzike utca mi?

Holnap valaki valamerre? Eddig egyedül vagyok!
Hát annyira szerintem nem egy nagy durr! Menjetek majd végig a földúton a nyaralók közt és az őzike utcába forduljatok le, majdnem a leguccsó!, ott aránylag jó a placc, meg van egyből garázs is
Te gis gecimaci! Én holnap vagy vasárnap megyek :D. A tavak rondák?
Uncsitesómmal lementünk a Szajki tavakhoz, 3 zöld színű mocsarat láttunk, de a kiépülés körülötte egész frankó, na meg nem utolsó sorban az új asztfaltcsík Zalabértől Zalaszentivánig
Rajta vagyok a kamera ügyön, lehet nemsokára rendelek egy sisakkamerát. :D VAgy ATC3K, vagy Contour Hd vagy VholdR lesz.
Kellene csinálni egy tankkamerás felvételt mit szóltok?
Mókusnak feladta a leckét a gyerek
http://www.youtube.com/watch?v...
Mi a túró van itt? Elpunnyadott mindenki! Hova tűnt az aktivitás? Blade se csajozgat már itt...
hónaljra tényleg jobb a hónalj spray, mint a láncspray... attól én ragadok
Hmmm...
Hónalj spray
milyen spray-d van?
Laci szólj ha kell valakinek spré!köszönöm!:Dtovábbi nagyon szép estét
Van egy kis erőtartalék ebben a motorban
A külföldi vezetői engedély honosítása 1400 forinttal drágul, azaz 6200 forintba kerül majd, a nemzetközi vezetői engedélyt pedig októbertől 1800 forint helyett 2300 forintért lehet kiváltani. A külföldről behozott használt járművek származásának ellenőrzése 10 900 forintba kerül, ez 2500 forinttal több az eddiginél. Ugyanennyi lesz a költsége a forgalomból kivont jármű újbóli forgalomba helyezésének, az emelés itt is 2500 forint. Egy pár rendszámtáblát 8500 forintért lehet megvásárolni, 2000 forinttal többért, mint idáig.

Eddig tartanak az épeszű kategóriába tartozó összegek. A luxusszolgáltatásként kínált személyre szabott rendszámok díja, és az emelés is egy nagyságrenddel nagyobb. Az egyénileg kiválasztott, tehát 3 betűből és 3 számból álló, de a megrendelő által összekombinált rendszámtábla 25 950 forinttal drágul, így 112 450 forintba kerül majd. Az igazi luxus, az egyedileg előállított rendszámtábla, ahol a betűk száma 4 vagy 5 is lehet, kerek 99 ezer forinttal lesz drágább: az új vételár 435 ezer forint.