Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem 5500/negyed év
Ma kimentem egyet.Már biztos,hogy az üzemanyagmérő a testemben van már 2. alkalommal a benzinkút pisztolyánál állt le és fogyott ki a benzin Frankón lehetett most forgatni a hátsó kereket,jó kis móka
Srácok, ha valakinek kell biztosítás akkor szóljon, nekem A0-ba 7000/negyedév!
Igen és megtakarítunk vele 18.000 ft ot
Te laci ez nem is rossz ötlet,ennyi pénzért.
szia hondalaci600@freemail.hu köszönöm
Csáo Lac! Dobj egy mail címet és küldöm de szerintem már csak holnap. Bocs tényleg beszéltünk róla csak ki ment a fejemből de mindenképpen küldöm!
Én elöl 2.3 hátul 2.5 el járok
Bementem az okmányiródába és 1800 ft-ért kivonták október 1 -től március 29 ig és igy saját magát forgalomba helyezi a motor nem kell bemenni és újra sorbaállni
Jaa és tényleg lapos volt az első gumim,1.8 volt benne
Ki is vontad? Meddig?Hogyan megy ez?
Hát igen már ideje lenne se jogsi és a motor is ki van vonva forgalomból igy nem lehet ez túl sok a jóbol
Végre Rávetted magad a jogsi megcsinálásához?
Szia Rollin el tudod nekem küldeni a kresz-cd hez azt a bigyót emailben amit mondtél hogy akkor fel tudom tenni más gépére is had tanuljanak
SMS elment Photonic, jöhetnek a képek
a kawások fertőzték be kawa_worm an rajta
Sok volt a Hondás,inkább felmondott a chat
Nem röhög!
Hát ,igen,lehet a nyári sörözések miatt táskásak voltak a szemeim .
A cset nem bírta tovább Rolin és Kiskar beszélgetéseit, inkább hősi halált halt,összeomlott.
Bizony bizony a chat már lassan egy hete beszart és nem is tudom mit lehetne vele kezdeni..Majd meglássuk mi a franc baja van egyszer csak jó lesz .
Blue jó a kép rólad gondolom ez már a motoron levő sör elfogyasztása után készült...
Na jó hát így persze...
Az tényleg nem rossz!Mondjuk,ha arra gondolok,hogy az enyémhez képest 17500 Ft-tal több,akkor.. .. (500a 3 doboz sör)
Szia Kék!
Nem jó a chat Mit tettetek vele?!
Most néztem egész jó minőségű emelőket 32mm-es vascsőből piros színben 18000.-/szett! És hátsóhoz választhatsz emelőszemeshez valót vagy gumibakosat... +1500.- a postaköltség...