Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy 6-os kombival én is összetalálkoztam Sümeg-Tapolca között. Be még beértem, de előzni nem tudtam a fószer ott 200-210 között ment, de padkától padkáig
hát igen, ezek a felelőtlen autósok
Sziasztok! Eladó egy új 52-es Probiker motoros ruha valodi bör !1,3mm vastag marhabőr , full protektor , hátpúp , kétrészes . Postan is elküldöm ! T: 06/309043541 Komló-n .
Én meg kb 16:10re értem oda... Már nem voltatok sehol! Volt ott még pár srác azokkal motoroztam egy kicsit... Amúgy hazafelé én is meghajtottam egy kicsit találkoztam egy SLO rendszámú régi Audi A6ossal a pali 250Km/h val ment végig... Voltak rendőrök ott egy kicsit lassítottunk aztán megint! Persze azért megelőztem miheztartás végett! De aztán már nem bírta a nyakam meg a vállam ezért elengedtem! Így is az út felét 250-299 között jöttem... Ritkán látok ilyen autóst aki nem csak kipróbálja a 250et hanem annyival közlekedik! Brutál! Na srácok megyek nem leszek a jövő héten ,minden jót kívánok mindanyiótoknak és vigyázzatok magatokra!
Az utasok riadt arcai
Busz vs. Imi
Sebesség adatok nem írunk le

Képeket megkaptad? És én mikor kapom meg?
Holnap Túra, ha valakit érdekel!
Nincs mit!MBárkivel megeshet. . .
Megtette bizony,jól esett a kis lelkemnek Mondjuk én igazán a hazaúton éltem ki magam,az kellett már
ok, figyelem, és szólok a srácnak, általában 40 körül adja őket. De nem értem miért nem jó a /45 :DDD.
Hmmm... ez a Kőrös megtette a hatását

Imi mentek a képek, majd én is kérem őket Jah és köszi a segítséget még 1x
Hát az az igazság hogy használtat szeretnék venni ,anyagi okok miatt van most némi kiadásom és nem akarok most 2kilóért gumit venni... 225/50R17es kéne 40-60/garn között! Minnél jobb állapotú és minnél jobb minőségű! Nem sürgős még van egy hónap kb... Szólj légyszi ha tudsz valamit! Elörre is köszi.
jah, és 225/50 R17-ek az újak!
Photonic:

Van egy garnitúra használt téli 225/45 R17, ez kicsit alacsonyabb mint a /50-es. 40 000 Ft a 4 db felszerelve, 60-70 %-osak, de a srác még nem szedte elő a téligummáit úgy emlékszik márkásak és jó allapotúek, ha nagyon érdekel megkeresi, még nyáriakat pakol.
Újak ha kellene:

Semperit Speed 37 000/db
Continental Winter Contact T790 38 000/db
Falken HS439 32 000/db
Conti TS810FR 41 500/db
Conti TS 970FR 41 500/db
Conti 830 P FR 41 500/db
Dunlop SP WiSport 3 D MFS 37 800/db
Dunlop SP WiSport M3 ROF MFS 45 000/db
Dunlop SP WiSport M3 MFS 38 400/db
Goodyear Eagle UG GW-3 ROF 44 800/db
Michelin Primacy Alpin PA3 43 000/db
Michelin Pilot Alpin PA3 44 900/db
Pirelli W210 Sottozero ROF 49 600/db
Pirelli W210 Sottozero 2 42 500/db

Ez mind téli, új, ha a használt nem ok.
Bocs a túra 2010 ben lessz !
Manó
Én csak most értem haza de késöbb utánaok megyek! Nem mindtha olvasnád mielött találkozunk! Na mindegy...
Akkor lásd meg 1kor Anker
Változott a helyzet. Mind a 2 nap nem tudok mocizni, így holnap megyünk ismét túrázni. Indulás Pacsa 12:30-kor a Lukoil benzinkútról. Cél: Ausztria - Stubenberg See, egy kis tavacska, mellette egy Vadaskert, ahova aki akar belépő ellenében be fog tudni menni, így némi Euro nem árt. A táv: 300-320 km oda-vissza Pacsáról számolva. Jelentkezőket várom! Eddig 4-5 en leszünk előreláthatólag!
Én még csapatnék egyet, amíg lehet
Én inkább elnéznék a szajki tavakhoz. Az út Pacsa-Zeg-Vasvár-Szajki tavak-Sümeg-Keszthely-Pacsa lenne.
Kit érekelne ez mai 14:00-14:30-as indulással?
Sziasztok !
Baráti motoros társaságok motoros clubok kapcsolat felvételi E-MAIL címét keressük ERDÉLYI túra szervezéséhez !kérem ki olvassa a felhívást írjon a motorostura@citromail.hu-ra
Köszi Manó Kaposvár
Még nem tudom hogy jó e meglátjuk
Már megint Kőrös?
1. Ridingsoul
2. Jimmy1
3.
4.
5.
.
.
.
Holnap jó Neked Laci?