Egy 6-os kombival én is összetalálkoztam Sümeg-Tapolca között. Be még beértem, de előzni nem tudtam a fószer ott 200-210 között ment, de padkától padkáig
hát igen, ezek a felelőtlen autósok
Sziasztok! Eladó egy új 52-es Probiker motoros ruha valodi bör !1,3mm vastag marhabőr , full protektor , hátpúp , kétrészes . Postan is elküldöm ! T: 06/309043541 Komló-n .
Én meg kb 16:10re értem oda... Már nem voltatok sehol! Volt ott még pár srác azokkal motoroztam egy kicsit... Amúgy hazafelé én is meghajtottam egy kicsit találkoztam egy SLO rendszámú régi Audi A6ossal a pali 250Km/h val ment végig... Voltak rendőrök ott egy kicsit lassítottunk aztán megint! Persze azért megelőztem miheztartás végett! De aztán már nem bírta a nyakam meg a vállam ezért elengedtem! Így is az út felét 250-299 között jöttem... Ritkán látok ilyen autóst aki nem csak kipróbálja a 250et hanem annyival közlekedik! Brutál! Na srácok megyek nem leszek a jövő héten ,minden jót kívánok mindanyiótoknak és vigyázzatok magatokra!
Hát az az igazság hogy használtat szeretnék venni ,anyagi okok miatt van most némi kiadásom és nem akarok most 2kilóért gumit venni... 225/50R17es kéne 40-60/garn között! Minnél jobb állapotú és minnél jobb minőségű! Nem sürgős még van egy hónap kb... Szólj légyszi ha tudsz valamit! Elörre is köszi.
Van egy garnitúra használt téli 225/45 R17, ez kicsit alacsonyabb mint a /50-es. 40 000 Ft a 4 db felszerelve, 60-70 %-osak, de a srác még nem szedte elő a téligummáit úgy emlékszik márkásak és jó allapotúek, ha nagyon érdekel megkeresi, még nyáriakat pakol.
Újak ha kellene:
Változott a helyzet. Mind a 2 nap nem tudok mocizni, így holnap megyünk ismét túrázni. Indulás Pacsa 12:30-kor a Lukoil benzinkútról. Cél: Ausztria - Stubenberg See, egy kis tavacska, mellette egy Vadaskert, ahova aki akar belépő ellenében be fog tudni menni, így némi Euro nem árt. A táv: 300-320 km oda-vissza Pacsáról számolva. Jelentkezőket várom! Eddig 4-5 en leszünk előreláthatólag!
hát igen, ezek a felelőtlen autósok