Szól az orvos vizsgálat után a beteghez:
- Ica néni, az a helyzet, hogy el kell távolítani a szívéről a daganatot, és be is írom önt műtétre. Ne pityeregjen, minden rendben lesz, elaltatjuk önt.
- Nem az a baj, doktor úr, csak úgy a szívemhez nőtt!
Talán 5-6 éve nem láttam már én sem a busz belsejét,de nem is hiányzik. Volt högy a -25 fokban mociztam a melohelyre (akkor még őrködtem) és a kollegáim azt mondták lökött vagyok,de mit tegyek ha szeretek motorozni? Igaz a térdeim már megbízhatobbak mint az Ágner Szilárd,mert ha fáj akkor idő változás lessz
Jól beszélsz, de régebben amikor még voltak -20 fokos telek, akkor időnként indiántáncot jártam a fájdalomtól amit a hideg okozott. Bár az előnye kétségtelen, már nem is tudom mikor ültem buszon.
Sokan nem is tudják milyen télen motorozni.Nagyon utálom a tömegközlekedési ezközöket és inkább motorozok télen is.Nem számit ha fuj vagy esik,de akkor is jól érzem magam a motoron.(igaz néha 3 naci van rajtam) És hamarabb haza érek a melobol
- Ica néni, az a helyzet, hogy el kell távolítani a szívéről a daganatot, és be is írom önt műtétre. Ne pityeregjen, minden rendben lesz, elaltatjuk önt.
- Nem az a baj, doktor úr, csak úgy a szívemhez nőtt!