Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szól az orvos vizsgálat után a beteghez:
- Ica néni, az a helyzet, hogy el kell távolítani a szívéről a daganatot, és be is írom önt műtétre. Ne pityeregjen, minden rendben lesz, elaltatjuk önt.
- Nem az a baj, doktor úr, csak úgy a szívemhez nőtt!
Családi idill:
- Drágám, hozd ide a sört a hűtőből!
- Varázsszó?
- Odabasszak?!
Szép jó estét mindenkinek! Nagy a csend mindenki téli álmot alszik?
Jó éjt.
További szép estét,nekem mennem kell mert reggel meló
Talán 5-6 éve nem láttam már én sem a busz belsejét,de nem is hiányzik. Volt högy a -25 fokban mociztam a melohelyre (akkor még őrködtem) és a kollegáim azt mondták lökött vagyok,de mit tegyek ha szeretek motorozni? Igaz a térdeim már megbízhatobbak mint az Ágner Szilárd,mert ha fáj akkor idő változás lessz
Jól beszélsz, de régebben amikor még voltak -20 fokos telek, akkor időnként indiántáncot jártam a fájdalomtól amit a hideg okozott. Bár az előnye kétségtelen, már nem is tudom mikor ültem buszon.
Sokan nem is tudják milyen télen motorozni.Nagyon utálom a tömegközlekedési ezközöket és inkább motorozok télen is.Nem számit ha fuj vagy esik,de akkor is jól érzem magam a motoron.(igaz néha 3 naci van rajtam) És hamarabb haza érek a melobol
jol beszelsz nincs szezonveg az meg mi?szogesgumit keresek
190/50r17 re valamit
Így van nálam nincs szezon, mindig megy a motorozás. Télen egy simson robogóval járok, azzal a hóban is életképes vagyok.
Micsi? Jaaa vasutas Az is munka,és az a fontos hogy van! (a mai világban az nagy kincs!)
Akkor Te is mocizol télen nyáron,mint én
Sínkoptató vagyok.
Köcce
Mi jót melozól hogy vasárnap is kell menned?
Szia! Egészségedre.
Motoroztam Én is hajnalban, de nem volt benne sok köszönet. Sz@rrá áztam, melóba menet.
Végre.....de jót motoroztam!
Még a szarvaspörim is sikerült
Szép napot emberek! azt hiszem gurulok ma egy k....nagyot
Köszönöm szépen mindenkinek!
Széles utat emberek
Boldog szülinapot Rollin!
Sziasztok.
Boldog szülinapot
Boldog születésnapot
happy birthday! :D
Köszönöm szépen Kék!
Boldog születésnapot Rollin
Lac! A crack a kreszhez elküldve a mailed-re! Mellékeltem egy kis leírást is hogy könnyen menjen. Sok sikert a vizsgázóknak
melyiknél vagy?