Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hondalaci elvinnél mocizni
Riding pontosan mikor szombat vasárnap?
Vasárnap mehetünk! :)
Hétvégén le kéne nézni kőrösre
Köszi! Majd csörgök...
A gumik nálam vannak!
Ok, csörögjetek, reggeltől nálam lesznek!
Okker! Köszönöm előre is... Csörgök előtte, de valószínű, hogy holnap estefelé én is el tudnék lépni érte, ha úgy jó, de csörgök előtte mindenképp! Köszi mégegysze
Remek ,holnap hívlak amikor hazaértem a melóból!
BEszéltem a sráccal, ma este hozza a gumikat, holnap tudjátok vinni, aki akarja!
Felhalmozom az energiáimat és a tőkém akkor lesz már motorom is :)
Thx
Ez aztán R-All-in volt, gratula
Akkor most rendszámoztatod a kávéfőzőt?
Persze, maradhat nálam, akkor holnap találkozzunk!

Kisstomm: Milyen garnitúra? Az a tied amit kifozettél
Amit még nem azt ne birtokold
Sziasztok!
Szavazva vagyon a foodster ducati-ra :)
Meg van a jogsiiiiiim :)
Ez az Photonic Nekem is lóg egy garnitúrával
Én szombaton délután utazok el és egész jövő héten nem leszek itthon! Úgy hogy ha péntekig nem tudom elhozni akkor már nem is kell!
Na jó csak vicceltem ,szóval ha péntekig nem lesz meg akkor kifizetem neked ,aztán majd elhozom ha megjöttem jó? Addig lehet nálad?
Sziasztok!

Felkerült a Monster Contest oldalára az Magyar Ducati Klub versenyzője is! Szavazni ITT lehet a Vote gomb megnyomásával. Az oldal kérni fogja az e-mail címedet, amit kétszer meg kell adni. Ezután kapsz egy levelet a megadott címre, amiben egy linkre kattintva tudod véglegesíteni a szavazatot. A project linkjét elküldhetitek másoknak is, hogy minél több szavazatot gyűjthessünk! Hajrá! Koszonjuk a szavazast!
OK
akkor majd a többit telefonon vagy valami
Szerintem Péntekre kéne rakni vagy szombat. 1 napot csúszik a szállítás, más gumi is érkezik, és 1 úttal akarja megoldani.
Sanyi vasárnap mehetünk!
Joci kb mikor lesz a találka? csak hogy tudjak tervezni!
Ok, majd sikítok!
Csütörtökön reggel jövök meg, holnap megyek éjszakára... Egy kevéske alvás és délelött 11-től már képben vagyok. Ha úgy jönne meg a gumma, akkor még csütörtökön le tudnék érte menni, de ahogy majd neked jó
Elméletileg Szerdán este megy el értük a srác! Csütörtökön leszel szabin?
Csöcs-pöcs! Most itthon ezerrel... Fűnyírás, KUKORICASZEDÉS , ami van... de persz holnaptól már újra meló estétől, és persz hogy hétvégén is ! Nehogy már jól érezze magát az ember fia, hogy kicsit zümmöghessen dehát ez van! Akkor gumi csütörtökre szerinted?