Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kézben már nem fért el :DDD.
Te Photonic, már eszembe jutott honnan lehetsz te és az asszonykád nekem ismerős. Nem szoktatok a Zöld Elefántban kajálni?
Anno ott nyomtam le 5 évet....
A barátnőd mintha heti szinten jött volna a szüleivel...
Szép dolog mondhatom szöralátét lett az RR ből!
Sajnálom, hogy nem jöttetek, óriási banzáj volt :DDD.
Na megyek, este jövök, rengeteg meló van a ház körül és a héten el kéne végeznem, rövid a szabi
Az uccsó adag :
...
...
....
még egy:
Következő adag. 220 db kép lett, mindet azért nem rakom fel...
Na elkezdem a képeket, remélem megy a gyenge netemmel... (szabin vagyok :XD)
Gyertek csak, legalább bővülünk.
Rajtam nem múlna, hidd el nekem jaj de jó levegő van arrafele és az a csend.....
Cserédjétek el a pesti kérót egy Zalaira
Hello Mindenkinek!

Utólag is köszönjük szépen felvezetést és nagyon örülök, hogy találkoztunk személyesen is Bár az idő rövidsége és a sok pia miatt nem igazán motoroztunk együtt, de sebaj, nálunk most a pihenés volt a fő cél
Képzeljétek ki sem mozdultunk az apartmanból, olyan jól éreztük ott magunkat és most itt lenni a pesti lakásban és hallgatni a villamosok zaját....., hááááááááát elég gáz de ma megyek is tovább a telekre még egy hétig
Jó lett a videó Laci csak nem vagy rajt ,legközelebb én videózok te motorozol! Amúgy jó hogy végre ilyen sokan voltunk...
Hali All!

A tali Megyeren fasza volt, most ébredtem fel :DDD. Ennyi sört életemben nem ittam meg...
Zorall-t megszerettem, szombat este volt egy kis eső, képeket holnap kaptok, van vagy 200 db. Hondalaci le is nézett, bár sajna nem pogózott velünk este egy jót :(. Na megyek alszom tovább. Jó éjt all!
Hazaértem remélem a videókat is fel tudom tölteni
Remélem mindenki éppségben hazaért! Örülök , hogy megismertelek benneteket. Nagyon jót mentünk. A képeket majd felrakom. remélem lesz még rá alkalom , hogy guruljunk egyet.
Jó választás Blade
Nah szép napot huligánok!Milyen volt a motoros találkozó?
Én most nézek valami reggelit aztán részemről mehetünk... Gondolom ott lesz a találka hogy mikor azt írjátok meg...
Részemről mehetünk! Mikor találkozunk?
Egyébként itt az északi parton kurva nagy szél van de az idő egyébként jó.
Szia ha ma megyük akkor te is jössz? írd ki a számodat vagy küld el mailben
Lessz ma motorozás?
Holnap jó idő esetén mikor legyen az indulás?