Kézben már nem fért el :DDD.
Te Photonic, már eszembe jutott honnan lehetsz te és az asszonykád nekem ismerős. Nem szoktatok a Zöld Elefántban kajálni?
Anno ott nyomtam le 5 évet....
A barátnőd mintha heti szinten jött volna a szüleivel...
Utólag is köszönjük szépen felvezetést és nagyon örülök, hogy találkoztunk személyesen is Bár az idő rövidsége és a sok pia miatt nem igazán motoroztunk együtt, de sebaj, nálunk most a pihenés volt a fő cél
Képzeljétek ki sem mozdultunk az apartmanból, olyan jól éreztük ott magunkat és most itt lenni a pesti lakásban és hallgatni a villamosok zaját....., hááááááááát elég gáz de ma megyek is tovább a telekre még egy hétig
A tali Megyeren fasza volt, most ébredtem fel :DDD. Ennyi sört életemben nem ittam meg...
Zorall-t megszerettem, szombat este volt egy kis eső, képeket holnap kaptok, van vagy 200 db. Hondalaci le is nézett, bár sajna nem pogózott velünk este egy jót :(. Na megyek alszom tovább. Jó éjt all!
Remélem mindenki éppségben hazaért! Örülök , hogy megismertelek benneteket. Nagyon jót mentünk. A képeket majd felrakom. remélem lesz még rá alkalom , hogy guruljunk egyet.
Te Photonic, már eszembe jutott honnan lehetsz te és az asszonykád nekem ismerős. Nem szoktatok a Zöld Elefántban kajálni?
Anno ott nyomtam le 5 évet....
A barátnőd mintha heti szinten jött volna a szüleivel...