Holnap indulunkEsztergomba ,Csrsznek felé Lesznek fasza utak.Majd megörökítem,feltérképezem a helyeket a Duna-kanyarig és majd mehetünk máskor is .1 hétig nem leszek,mindenkinek minden jót!
Sajnos nem tudtam részt venni a hétvégi talin de a következőre szigorúan szakítok időt hogy személyesen is megismerjek mindenkit akit eddig még nem ...Peace
Üdv mindenkinek!
Jó hétvége volt ismét
Külön köszönet az este meglátogató csapatnak, Jimmy,Hondalaci,Photonic. Remélem egyszer össze tudunk hozni egy olyan bulit is amikor mindenki jobban ráér, persze kezdésnek így sem volt rossz
Jimmy gyorsultál Sármelléken? Mire kiértem nem nagyon maradt ismerős arc.
Felkeltem :D.
Ma 17-kor indulunk Pacsa mellől egy rövid körre (valszeg nézelődünk egyet Györökön, meg fagyizunk Keszthelyen).
Akit érdekel írjon, bár ma mindenki Sármelléken van :XD
Majd elfelejtettem elújságolni a nagy hírt barátnőm ma viszi le a mocimat Keszthelyre kész van minden mint a patyolat olyan a vas új gumi.olajcsere,telóbeállítás,fém fékcső elől,yoshimura lábtartó ,(legaláb nem eszi meg a csizmát)és még jön rá egy sötét plexi is 2 hét
Jó pihenést kívánok!
Látom volt ma motorozás.
Jó hétvége volt ismét
Külön köszönet az este meglátogató csapatnak, Jimmy,Hondalaci,Photonic. Remélem egyszer össze tudunk hozni egy olyan bulit is amikor mindenki jobban ráér, persze kezdésnek így sem volt rossz
Jimmy gyorsultál Sármelléken? Mire kiértem nem nagyon maradt ismerős arc.
Ma 17-kor indulunk Pacsa mellől egy rövid körre (valszeg nézelődünk egyet Györökön, meg fagyizunk Keszthelyen).
Akit érdekel írjon, bár ma mindenki Sármelléken van :XD