A találkozóval kapcsolatban nem tok semmit ... nem élek ilyesmikkel... Viszont Jövő hét végén úgy néz ki lemenénk Horvátországba egy pár napra... Mondjuk egy nap csak mocin másnap a strandon harmadnap haza... Valaki esetleg?
Én sem értem valamikor 2,3 oldalt kell vissza lapoznom hog megtaláljam hogy hagytam abba... Most meg mindenki motorozik mi? vagy legalább is remélem! Vasárnap amúgy lenézünk megint? Ki jönne?
Felhívtam Helikon Strandot, állításuk szerint nem lesz találkozó Keszthelyen, hanem valami Huszár találkozó lesz, és az egész Campinget elfoglalták. Valakinek valami ötlet ahol lesznek koncertek, és van víz ?
Jók lettek a videók mind 5 szerintem a cimmel meg nem kell foglalkozni legközelebb én is elmegyek tudok térdet koptatni meg lábtartót aztán akkor lehet beszólogatni
Tettem fel három videót ,de a címével olyan magas labdát dobtam fel amit a fikázódó ,nagyokosok nem tudtak nem leütni... Bocs Laci! Elöbb gondolkadhattam volna!
sanyi reggel mögöttem (Fekete Kombi) jöttél motorral devecser és Noszlop között... amikor utolértem pár kocsit ott előztél meg... Aztán látom Bakonypölöskén már ki is álltál a boxba egy sörre...
Laci gyors voltál már fent is vannak a videók én eljöttem dolgozni az adatkábelt meg otthon hagytam... Kommentet nem írtam mert olyat mondok hogy azt pár pöcs nem rakja zsebre...
Énis jókor nem értem rá
Jók a vidik , legközelebb nem maradok ki a buliból
Szóval látott valaki valami hirdetést a keszthelyi taliról?