Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi gond
elobb ledobott laci bocsi
igen pálya leggyengébb beállítás de a hátsón még kell keményíteni egy kicsit Tominak 163 a rekord
150km/h
keményítettél a futóműveden?
Na én sem tenném a helyedben
Tudod a fontos ember elfoglalt
holnap lesz a bátyám esküvője!azt azért nem hagyom ki 1 körért, 2ért sem
Peeersze!Naná hogy gyere!
Te nagyon elfoglalt vagy
Ha nem fog vasárnap is esni akkor 1000%!
Már nagyon mehetnékem van!
Srácok szerintem Vasárnap lesz belőle! Holnap úgy néz ki esni fog! Vasárnap pedig jó idő lesz úgy hogy jöjjön mindenki aki ráér...
kb 146 150 többet nem tudok
szia lehet róla szó ha a Tomi is bentvan
Sziasztok :) bocs a zavarkolódásért
ajánlani szeretnék nektek egy új portált: vasparipa pont hu
nézzetek be érdekes infok vannak rajta :)
széles utat :))
máris kisebbségi érzésem van ha így nyomjátok
inkább ne is menjek!? ,
Nekem belefér a szombat vagy a vasárnap is. A többiektől függ. Ha vasárnap tuti ott vagy ,rám számíthatsz. Egyébként hány órakkor tervezed? (nem úgy mint legutóbb)
Helló!Holnap nekem esélytelen sajnos.
De vasárnap ott leszek 100%!Már rég voltam, itt lesz az idelye.
Nagyon is
Ó igen
Laci!Nagyon ráálltál a térd leteveős témára
A vidiken már látszott h gyorsulsz legalábbis ahhoz képest amikor együtt voltunk 1 hónappal ezelőtt kb.
Sziasztok!
Akkor? Holnap Kőrösring? valaki? Hondalaci,Blade? Többiek....?
Az a probléma hogy neki az rr és a hayabusa jön ben de azt nem szeretném még a végén összetöri magát Keszthelyen soha nem láttál egy c180 as mercim van fekete 2 ajtós
PÁr döntögetős kép talán tanulok belőle valamit
Tominak
Térdeléshez segítség:::http://www.youtube.com/watch?v...
A GSR is jó motor szerintem a kis gixxer bolkk már elég kiforrott szerintem... De az tény hogy suzuki! A supermoto meg egy teljesen más világ ,túrázni alkalmatlan szerintem ,városba viszont király lehet még nem próbáltam de ha pesti lennék és ott kéne motorral közlekedni akkor tuti azt vennék...Mit mond a leányzó? Neki mi tetszik? Amúgy nem vagy ismerős pedig ha Keszthelyen is szoktál mozogni akkor már illett volna összefutnunk... Keszthelyen hol és kikkel szoktál lógni?
tettem fel egy képet hogy tudd kivel is kommunikálsz -tok
Hornetet én is néztem szép gép és egy gsr600 at bár én tartok a suzukitól és egy szupermoto milyen lenne ?