Azt sem tudom hol van Megyer főleg nem ő aki pesti jobban örülnék ha valameikőtökkel motorozna mert még a végén elhasal a Hondával spk neki az a motor bár ügyes mert szokott endúrózni de az más világ kénytelen leszek motort venni egy Hornetet neki az tetszik
Na akkor onnan...
Én már lassan 2 éve nem vagyok ott. Ő sokáig járt a szüleivel meg a tesójával, azt hiszem valamilyen Volvo-juk volt, mikor már a végén dolgoztam ott, akkor talán 1 vagy 2X lehettetek együtt benn, és elég jó az arcmemóriám, kőrös óta gondolkodtam rajta, vajon honnan....
De amikor Hévízen megláttam a barátnőd (remélem nem haragszol), róla azért hamarabb beugrott a hely és az idő :D. A lányokat azért jobban memorizálom :DDD. Ő a fiatalabbik a testvérpárból ugye?
Na megyek melózom tovább, rohadt egy hőség van kinnt.
Tomi tegnap nem figyelted mikor jöttünk a Balatonmáriai lehajtónál Keszthely felé haza sikerült beleszaladnom egy gödörbe akkor hogy beszitált a motor eleje győztem összeszedni hála neked kormánygátló
A vicc az, hogy hétvégén én is készítettem egy ilyen képet.
Miért nem küldted le Megyerre
Mikor látunk erre Zalában?
Fotód le is vetted?
Én már lassan 2 éve nem vagyok ott. Ő sokáig járt a szüleivel meg a tesójával, azt hiszem valamilyen Volvo-juk volt, mikor már a végén dolgoztam ott, akkor talán 1 vagy 2X lehettetek együtt benn, és elég jó az arcmemóriám, kőrös óta gondolkodtam rajta, vajon honnan....
De amikor Hévízen megláttam a barátnőd (remélem nem haragszol), róla azért hamarabb beugrott a hely és az idő :D. A lányokat azért jobban memorizálom :DDD. Ő a fiatalabbik a testvérpárból ugye?
Na megyek melózom tovább, rohadt egy hőség van kinnt.