Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd legközelebb bepótoljuk JoceHunt.
Küldj egy képet róla, hátha megjön a kedvem vigyázni rá itt Zalában
Blade mikor nem leszel még itthon, mert akkor még esetleg motorozhatunk a barátnőddel
Azt sem tudom hol van Megyer főleg nem ő aki pesti jobban örülnék ha valameikőtökkel motorozna mert még a végén elhasal a Hondával spk neki az a motor bár ügyes mert szokott endúrózni de az más világ kénytelen leszek motort venni egy Hornetet neki az tetszik
Blue! Maradhattatok volna még :D. Jó kis banzáááj volt.
Szép az a sörös kép
A vicc az, hogy hétvégén én is készítettem egy ilyen képet.
Látod, látod. Szörnyű :DD. Örülj neki :D.
Miért nem küldted le Megyerre
Igen megoldották a a csajom szombaton Keszthelyen volt de senki sem írta hogy motorozna vele egyet kénytelen volt egyedül menni
Szörnyű! :D És onnan le tudtad törölni?
Én még csak örülök de mit mondja a csajomnak ha ugy van hogy nem én tettem fel ugy sem venné be
Ejjjj, te szegény! Hogy forog a világ körülötted :D. Ahelyett hogy örültél volna neki
Le mert tegna a talalka .hu n landolt a fotom inkáb levettem
Te Blade!
Mikor látunk erre Zalában?
Fotód le is vetted?
Ma olyt láttam a Váci utcán majd beszartam a csaj agixerrel ugy egykerekezett hogy csak na
Hát igen jó dolog az a gátló
Sziasztok! Láttam a videot Laci.....simán ráültetném a srácot a kipufogóra ,csak ugy....csupasz seggel.
Gyárilag van rajta gátló hálaisten máskép úgy sem vennék rá
vettél gátlót?
Na akkor onnan...
Én már lassan 2 éve nem vagyok ott. Ő sokáig járt a szüleivel meg a tesójával, azt hiszem valamilyen Volvo-juk volt, mikor már a végén dolgoztam ott, akkor talán 1 vagy 2X lehettetek együtt benn, és elég jó az arcmemóriám, kőrös óta gondolkodtam rajta, vajon honnan....
De amikor Hévízen megláttam a barátnőd (remélem nem haragszol), róla azért hamarabb beugrott a hely és az idő :D. A lányokat azért jobban memorizálom :DDD. Ő a fiatalabbik a testvérpárból ugye?
Na megyek melózom tovább, rohadt egy hőség van kinnt.
Megint bedobom hozzátok is a plakátot. Tudom,hogy már sokszor megtettem,de hátha valaki még nem tud róla. :
Tomi tegnap nem figyelted mikor jöttünk a Balatonmáriai lehajtónál Keszthely felé haza sikerült beleszaladnom egy gödörbe akkor hogy beszitált a motor eleje győztem összeszedni hála neked kormánygátló
Ez is olyan videó hogy simán pofánvágnám a gyereket hogy fejezze be:::::::: http://www.sportmotor.hu/motor...
Komolyan mondom fülig vagyok ezekkel a kommentálókkal... A sok pöcs...
A Judittnak is ismerős voltál de neki sem ugrott be hogy honnan!
Bingó! nekem nem jutott volna eszembe... Bár minket legtöbbször egy magas fekete csaj szokott kiszolgálni...