Kapaszkodni kell én szoktam a barátnőmmel motorozni őt elhagyni sem tudom pedig 174 cm magas és 59 kg szoktam vele 1 kerekezni is néha de nem zavarja meg mentünk már párszor 250 felett is de ritka eset
Persze hogy az mentem 1000RR el 2 ben gázzal simán kerékre áll meg van nyomaték pl a photonic R1 ével Kőröshegy alsó körforgalomból ahogy kimész és jön az 1. jobbos ott 2 nyél és azt vettem észre hogy a motor nem gyorsul de a fordulatszámmérő viszont csak dől az RR is megrugott de nem ennyire azért el kell ismerni 180 ló az 180 ló
Nem sok előny van az 1000 ből a 600 ellen ahogy hallo a többiektől csak hósszú egyenesekben viszont pályán körbemotorozol egy 1000 est na jó nem én de valaki biztos
Amugy igen az ő nevén van a motor mert én sehogy nem tudtam volna megvenni mivel nem volt bejelentett munkahelyem meg ha lett is volna a 62.000ft minimálbérrel kitöröhettem volna a seggemet de mivel ő kft nél dolgozik igy nagyon egyszerű volt a dolog mert ha van egy kft-s haverod akkor bármilyen motort meg tudsz venni nem kekeckedik a bank veled
"Jó a hangja de ha nem elég hangos tudok megoldást"
Mi lenne az?Csak kíváncsiságból,mert van azért hangja rendesen