Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hozá kell szokni szerintem csak ennyi
Ha nem lehet kiszaedni akkor rakni kell bele de mindem kipuffbol ki lehet hozni az állati hangot
én csak 173 és 51 kg.Lehet csak nemszoktam meg.A sebesség nemérdekel csak néha a kapaszkodni gáz...
jaaa,értem! Ez egy a típusra gyártott rendszer.Nincs mit kiszedni belőle.
Kapaszkodni kell én szoktam a barátnőmmel motorozni őt elhagyni sem tudom pedig 174 cm magas és 59 kg szoktam vele 1 kerekezni is néha de nem zavarja meg mentünk már párszor 250 felett is de ritka eset
Szeretek.Csak sokat dolizok és nemérek rá,nameg elég könnyücske vaok és igy elég nehéz megülni....
Lekell venni a végét hogy mi is látható bent és akkor adom a tanácsot ok neke is igy van megcsinálva az Akra rendszer se exup szelep se katalizátor.
Szia!
"Jó a hangja de ha nem elég hangos tudok megoldást"
Mi lenne az?Csak kíváncsiságból,mert van azért hangja rendesen
Motorra gondoltam de tudtommal nem szeretsz motorozni
Természetesen motorral 1körre.Mert Te mire gondoltál?:))
Milyen körre?
Nekem nincs a motoron áttétel variálás de 2.-ban gázzal bármikor kerékre teszem
tiszta unalom van...Szivesen elmennék most akár 1körre is:))
Az áttétel variálásos ...
vettem észre hogy olyan 1szerü volt megvenni..Nade mindegy..ösz haj?Na ezért kapsz...:)
Így van :D
Persze hogy az mentem 1000RR el 2 ben gázzal simán kerékre áll meg van nyomaték pl a photonic R1 ével Kőröshegy alsó körforgalomból ahogy kimész és jön az 1. jobbos ott 2 nyél és azt vettem észre hogy a motor nem gyorsul de a fordulatszámmérő viszont csak dől az RR is megrugott de nem ennyire azért el kell ismerni 180 ló az 180 ló
azért dinamikusabb egy 1000-es sztem...
Hát igen akkor nehéz lenne van olyan ember akit ismerek de soha nem fogom tudni körbemotorozni az tuti
Mindenkit körbe lehet, de ha ugyanaz az ember ülne rajta akkor nem :D
Nem sok előny van az 1000 ből a 600 ellen ahogy hallo a többiektől csak hósszú egyenesekben viszont pályán körbemotorozol egy 1000 est na jó nem én de valaki biztos
Az új azért még messze van :DDD Majd 1000RR-ből :D
Amugy igen az ő nevén van a motor mert én sehogy nem tudtam volna megvenni mivel nem volt bejelentett munkahelyem meg ha lett is volna a 62.000ft minimálbérrel kitöröhettem volna a seggemet de mivel ő kft nél dolgozik igy nagyon egyszerű volt a dolog mert ha van egy kft-s haverod akkor bármilyen motort meg tudsz venni nem kekeckedik a bank veled
áááá, nem nyúlom le másét :DDDD