Az egy nagyon jó motor biztos nem fogjátok megbánni! Amúgy ma mentem hamburgerér és abban az utcában láttam egy fekete C180 kupét ami az Vörösmarty Óvodától vezet a régi moziig. Nem tom mi a neve... Te voltál vagy csak véletlen?
Helló!1 óra múlva indulok aztán kitudja mikor érek haza uhogy én majd 3ra érek csak kőrösre mert délig alszok ha nem 2ig.egy szó mint száz holnap tépek utánatok!
Szevasztok!
Megjöttünk Nagy vonalakban..közel 1000km 5nap alatt,3kör H-ring-ami nem is olyan könnyű- ,Csesznek fasza,de forgalmas,Dobogókő kurvafasza,de néhol szar az út,Esztergom-Visegrád tuti lehet kenni,,szóval a Duna-kanyar tökéletes motoros hely!jánlom mindenkinek.Motor kibírta,nem szólt 1 rosszat sem(kivéve a pályán a szar fékfolyadék felmelegedett ).
Jaa,és elfogyott a lové ,így hanyagolom a túrákat mostanában
Holnap menjünk úgy hogy együtt is ebédeljünk! Akár Földváron akár kőrősön majd megbeszéljük. Részemről indulhatunk 11körül ,odamegyünk megyünk pár kört elmegyünk kajálni aztán tele hassal vissza! Aztán maradunk amíg maradunk...
Ok srácok! ezt már szeretem, van jelentkező bőven
Akkor úgy tűnik vasárnap lesz belőle!?
Ridehard csak óvatosan az esküvőn, nem berugni, bár olyankor bátrabb az ember, a térd is hamarabb leér
Holnap ,jó idő esetén megyegetek a környéken. Ha valaki csatlakozna, szívesen látom, jelezzen itt.
üdv
cakát mindenkinek!
Nyugodjon békében!
Megjöttünk Nagy vonalakban..közel 1000km 5nap alatt,3kör H-ring-ami nem is olyan könnyű- ,Csesznek fasza,de forgalmas,Dobogókő kurvafasza,de néhol szar az út,Esztergom-Visegrád tuti lehet kenni,,szóval a Duna-kanyar tökéletes motoros hely!jánlom mindenkinek.Motor kibírta,nem szólt 1 rosszat sem(kivéve a pályán a szar fékfolyadék felmelegedett ).
Jaa,és elfogyott a lové ,így hanyagolom a túrákat mostanában
Akkor úgy tűnik vasárnap lesz belőle!?
Ridehard csak óvatosan az esküvőn, nem berugni, bár olyankor bátrabb az ember, a térd is hamarabb leér
Holnap ,jó idő esetén megyegetek a környéken. Ha valaki csatlakozna, szívesen látom, jelezzen itt.
üdv
cakát mindenkinek!
Tomival még nem motoroztam 1xsem Ő sem szívbajos ahogy elnézem
Na megyek mert hoszzú lesz a holnap...gudnájt motoros banditák