Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Honda CB600F Hornet 07-től! 102lóvas ,fasza súlyelosztás jól dönthető ,szerintem nagyon szép...
Csajnak milyen motort érdemes venni ami jól is néz ki megy is és kényelmes ?télen lessz egy gép a barátnőmnek is csak mi? ötlet?
100.000 hát nem tudom 60 at adnék érte 100%
szeintem attól függ maga a kamera milyen mert ez csak egy adapter hozzá! Szerintem max egy 100.
Szia mennyibe fáj egy ilyen kamera?Gondolkodom egy ilyen kamerán
A horvátországi uttal kapcsolatban nincs fejlemény? Senki? A barátnőm mondta hogy ő úgy jönne el hogy kocsival utánnunk jönne! Ergó van még hely... Ez jövő hét Szombat ,Vasárnap ,Hétfő lenne... 29.30.31.
Laci az a kamera ilyen amit kölcsön akarok kérni... Benn a zsebedben a rendes kamera ez a kütyü bele van dugva és kb 1,2m kábelen oda rakod ahová akarod... Víz és ütés álló! ha nem nagyon adják oda szerintem benevezek egyre! A srácé Samsung de majd körülnézek...
Ha nem fog esni az eső akkor én megyek valaerre lehet oda nézek Megyerre... De Sokat üldögélni nem ,inkább motorozni akarok...
Kamera ez megfelelne bőven
Helloka ki megy szombaton valamerre motorozni?Meg szeretnélek kérni benneteket a barátnőmnek annyira bejött a motorozás mikor levitte a vasat Keszthelyre hogy azt mondta nekem marad a kocsi neki a motor jó lenne ha valakivel tudna menni valamerre motorozni mégsem egyedül ti legalább tudnátok rá figyelni én csak jövöhét kedd tudok kiszabadulni Pestről akkor megyek Keszthelyre
Támadás Megyerre! Mindenkinek 13:30 indulás!
Hali all!

Összepakolva, készenállva. Indulás Megyer 13:30-kor!
Gyertek minél többen!
OFF

Vasárnap jövök.
Szia most láttam a Timit motorral ép egykerekezett
Nina, az mindig van nálam
Ok Jocehunt a pólóról már megismerlek benneteket.
Nina!
Lejjebb a számom! Hívj ha jönnél, holnap 13 körül indulunk, 13:30-kor felveszünk azaz csatlakozhatsz Keszthelyen. Sátramba van hely ha nincs pasid, nem bántalak .
Szívesen látunk mindenkit, lesznek csajok is, nem leszel egyedül!
Na én OFF, megyek aludni!
sziotok...Te Blue...Ha viszel májkrémeskenyeret,akkor énis szivesen elnézek arra..Szóval akkor lessz?
Blue:
A telefonszámomról ami előbb van. valszeg mind a 2 nálam lesz, de nem tuti, majd meglátom! Egyik bizti! Vagy a Tricolor Honda-ról amiből tuti lesz vagy 30 db
Mesiék sikeresen megérkeztek Karosra :DDD. Kár hogy nem karikázhatok velük :D.
Akkor aki jön Megyerre szívesen várjuk!
Fekete polóba leszünk, Országúti Sakálok felirattal
Holnap indulás Megyerre! És ismét támadás! Sose halunk meg! Gyertek ha van kedvetek!
Lehet ert tőlünk kb 20 25 km
Jelentem Mesiék felvezetése sikeresen megtörtént
Nah, csak poénkodtam, majd akkor ott
Hondalaci,Blade, ti mentek Megyerre?
Én elnézek oda valszeg, Jocehunt miről ismerlek meg?
Látom megvan a program a hosszú hétvégére.
Jó bulizást
Aztán majd szeretném látni a képeket vasárnap este vagy hétfőn hogy miket műveltetek
Hehe
Na akkor zalakomárnál ütközünk, bármi közbejön, hílak
na. téged már tudlak éjjel zaklatni