A horvátországi uttal kapcsolatban nincs fejlemény? Senki? A barátnőm mondta hogy ő úgy jönne el hogy kocsival utánnunk jönne! Ergó van még hely... Ez jövő hét Szombat ,Vasárnap ,Hétfő lenne... 29.30.31.
Laci az a kamera ilyen amit kölcsön akarok kérni... Benn a zsebedben a rendes kamera ez a kütyü bele van dugva és kb 1,2m kábelen oda rakod ahová akarod... Víz és ütés álló! ha nem nagyon adják oda szerintem benevezek egyre! A srácé Samsung de majd körülnézek...
Helloka ki megy szombaton valamerre motorozni?Meg szeretnélek kérni benneteket a barátnőmnek annyira bejött a motorozás mikor levitte a vasat Keszthelyre hogy azt mondta nekem marad a kocsi neki a motor jó lenne ha valakivel tudna menni valamerre motorozni mégsem egyedül ti legalább tudnátok rá figyelni én csak jövöhét kedd tudok kiszabadulni Pestről akkor megyek Keszthelyre
Nina!
Lejjebb a számom! Hívj ha jönnél, holnap 13 körül indulunk, 13:30-kor felveszünk azaz csatlakozhatsz Keszthelyen. Sátramba van hely ha nincs pasid, nem bántalak .
Szívesen látunk mindenkit, lesznek csajok is, nem leszel egyedül!
Na én OFF, megyek aludni!
Blue:
A telefonszámomról ami előbb van. valszeg mind a 2 nálam lesz, de nem tuti, majd meglátom! Egyik bizti! Vagy a Tricolor Honda-ról amiből tuti lesz vagy 30 db
Mesiék sikeresen megérkeztek Karosra :DDD. Kár hogy nem karikázhatok velük :D.
Akkor aki jön Megyerre szívesen várjuk!
Fekete polóba leszünk, Országúti Sakálok felirattal
Összepakolva, készenállva. Indulás Megyer 13:30-kor!
Gyertek minél többen!
OFF
Vasárnap jövök.
Ok Jocehunt a pólóról már megismerlek benneteket.
Lejjebb a számom! Hívj ha jönnél, holnap 13 körül indulunk, 13:30-kor felveszünk azaz csatlakozhatsz Keszthelyen. Sátramba van hely ha nincs pasid, nem bántalak .
Szívesen látunk mindenkit, lesznek csajok is, nem leszel egyedül!
Na én OFF, megyek aludni!
A telefonszámomról ami előbb van. valszeg mind a 2 nálam lesz, de nem tuti, majd meglátom! Egyik bizti! Vagy a Tricolor Honda-ról amiből tuti lesz vagy 30 db
Mesiék sikeresen megérkeztek Karosra :DDD. Kár hogy nem karikázhatok velük :D.
Akkor aki jön Megyerre szívesen várjuk!
Fekete polóba leszünk, Országúti Sakálok felirattal
Én elnézek oda valszeg, Jocehunt miről ismerlek meg?
Jó bulizást
Aztán majd szeretném látni a képeket vasárnap este vagy hétfőn hogy miket műveltetek
Na akkor zalakomárnál ütközünk, bármi közbejön, hílak