Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Sokat nem tudok Én sem, de valahol olvastam, hogy motoros felvonulással kezdődik és utána lesznek a programok. Talán elmegyek, de nem 100%.
Sziasztok!
Tud valaki valamit a keszthelyi motoros találkozóról?
program, jegyárak, plakát, vmi?
Vasárnap ki szeretnék nézni a Sármelléki gyorsulási bigyóra és Rohonc hány km?Ha nem sok akko beszélhetünk róla
Hétvégén nem megyünk el valamerre? Fel a Mátrába vagy Ki Rohoncra (A) vagy akár a SLO tengerpartra... Vasárnap időben indulni és kora este haza... Mit szóltok?
Igen sikerült beletenni pár km ert a gumi szerintem a 12.000 somán kibírja
Már bele is vertél 6000et? Nem rég még csak ezervalamennyi volt... Szép! A gumid hogy bírja?
Olajcsere megvan
Ez nem áttét hanem kuplunk...
Nem szabad annyit dolgozni
Kíváncsiságból elmegyek lehet én is! A "beszólók" meg az enyémet is bevehetik...vagyis,a fa.szt ez enyémet aztán nem Szarok a farmra,de megnézem mit megy a nyugdíjas ninja
nemtok mert vasárnap is doli van...
Ha ugy van benezevez kiváncsi vagyok
Tavaly ott voltam, indultam, de ez az egész 1 vicc...Sok esélyem van 1 gixxer 750-el szemben..
Nincsenek normális kategóriák, és ennek tetejében, benevezel, befizetsz, és úgy beszélnek veled, mintha 1 topa barom lennél.Bevehetik...
Majd meglátom, ha lesz időm kimegyek!
Köszi!
Remélem hogy el tudtok jönni jó lenne
Lehet...ha odaérek..sűrű a program, minden hétvégén meló
Ha nem jutsz dülőre akkor nézek neked usa dobot Two brothers vagy Yosiok
Még én sem tudom pontosan, de elugrok, nincs messze tőlem, talán dűlőre jutunk az árat illetően.Ha meg nem, akkor húztam 1 kövéret....
A Kálovicz Laura sv jén Yoshimura van de szépem kiabál a dob
Gyorsulunk egyet ancsa?
Mennyit mondtak a dobra? ahogy olvasom arany árban mérik a dobot
Szerintem én vasárnap megyek sármelléli gyorsulásra ha a térdem is engedi akkor motorral gyertek ti is egy körre mocival ok
Stét!

Jövő héten készülök én is Sakál dobot nézni.Láttam a trioval-t, és nagyon beleszerettem, állítólag nagyon szépen szól.
szerintem is.Nade mikor tok én elszabadulni innét?áhhh
http://www.sportmotor.hu/motor...
Ilyen hangja van...szerintem elég állat