Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali all!

Tegnap nem tudtam menni, bocsesz. Este 23-kor értem haza Grazból, kirándultunk egy szupert, és tiszta hulla voltam.
Szio.Igen kiértünk,kb olyan 10 után. és fél2ig maradtunk....
Jó reggelt Neked is és mindenkinek!
Kiértetek vonyarcra?Meddig voltatok?Sajna mi korán leléptünk,korai kelés miatt
Morgen..Látom minden kihalt, az egéx....Photonic?
Akkor ott találkozunk... Meddig lesztek ott biztosan?
Sármellékre kb 9-ósa fél 10 akkor indulunk Karmacsról és meglátni hogy mégis mi lessz hányan neveznek
Nagyon köszi viszont kívánom...
Sziasztok! Szép 7végét mindenkinek! :)
Csak 10 előtt 10-15perccel tudok menni.
Akkor Keszthelytől kb 120Km Rohonc... Reggel mikor mentek Sármellékre? Mert akkor én is kinézek de utánna mennyünk el egy körre...
Te nem gyorsulsz Laci?Pl velem
Sármellékre 100% hogy én is kimegyek videózom a Manó gyórsulásait
Tőlem szombathely 80 km
Szomathely pont 100km.
Nekem csak Sármellék lesz,nem reggeltől estig.De sajnos délután már nem jó...így én kiestem
Sziasztok,
Valaki tud valamit a balatonszentgyörgyi találkozóról?
Szombathely mennyi ide? Mert onnan még kb 20Km! reggel elnézhetünk Sármellékre de én nem akarok sokat a napon állni és nézni inkább mennék valahová... A lelkesedés nem nagy... esetleg valaki...
Szeretnék mindenkit emlékeztetni,hogy aug. 29-30.-án tartjuk a sütögetős,sátorozós,motorozós bulnikat.
Jelentkezni a pápai topicban lehet.
Most gyorsulunk sármelléken,ha van kedved,gyere oda!
Ezt nézzétek!
Blade.08 -nak is ajánlom,mert vannak benne szép,különleges nők is
Olvasgattam hogy jártok Kőröshegyen és speckó még nem voltam soha hétvégén nem jártok arra veletek tartanék?
jah.Nemszabadna..Föleg mindennap reggeltöl estig.De nemzavar.Szeretem csinálni..Kivéve amikor 1-2 vendég
Menjünk ki együtt,de én csak 9.45kor tudok indulni khelyről.Jó az Neked?Vagy tali ott?
Szép estét!
Vajon kik lesznek az időmérő bírák!?
Akik a legutóbb?
Mert akkor gáz lesz a szervezés az tuti!
2009.08.16-án vasárnap 09:00 órától kerül megrendezésre Magyarország egyik legjobb minőségű pályáján Sármelléken a Fly Balaton reptéren a VII. Fly Balaton Gyorsulási Verseny és Xtrem Day!

Kapunyitás: 09:00
Gyorsulásra nevezés: 10:00-15:00
Döntők: 18:00

Néhány program...

-1000LE-s Chevy Nova Dragster
-Drift
-Drift taxi
-Streetfighter show
-Pocket race
-Lábad derby futóverseny 402 méteren

Belépő: 1400HUF
Nevezési díj: 1000HUF
Drift taxi: 3000HUF

A gyorsulásra az előnevezéseket a flygyorsulas@gmail.com címre várjuk 2009.08.15. 00:00 óráig.
Szeretettel várunk mindenkit.

Rendezőség