Egyszer volt, hol nem volt, volt egy fiú, aki megkérdezett egy lányt: - Leszel a feleségem?
A lány azt mondta: - NEM!
A fiú ezután boldogan élt, mindig más nagymellű csajokkal dugott, horgászni, vadászni járt, sört vedelt, horkolt és fingott, amikor és ahol csak akart.
Szakítófejsz az egy nehéz ék alaku dolog a Rapid dúró vagy a Rapid szuper pedig egy kobalt vagy páncél bevonatú lánc pl vághatsz vele alumínium táblát és 08 as lemezt vagy szöget is
Szakítófejszét? Az mi a szar? A szerszámok:
2 Stihl, tököm tudja mien lánccal :DDD. Volt két fejsze, nem valami szakítós, egyiknek a nyelét ki is végeztem, úgyhogy holnap beszerzek 3-at tartiba :XD.
Használj szakítófejszét egy szapás 1 tuskó stihl hez pedig rapid dúró láncot 30%ban megreszelve és viszi a fát mint a vajat segíthetek valameik nap ha gondolod
Jöhetsz :DDD. Ez állati meló. Nem erre terveztek engem :DDD.
Végigstihleztem 5 köbmétert, egyet meg fejszével :DD.
Még mindig kinn van 4 köbi husáng :DDD. Reggel meg festettem, holnap meg doki, mert Megyer óta nem hallok a bal fülemmel . Nagyon amortizálom magam :D
Te Laci!
Komolyan mondom ha lesátrazol Szentgyörgyre, nem tudom mit csinálok veled. Bezzeg Megyer nem volt jó?
Én meg nem tudok menni
Bazki, vasárnap óta nem ültem motoron, már nagyon kész vagyok, de rengeteg a meló a ház körül. Szép kis szabi....
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy fiú, aki megkérdezett egy lányt: - Leszel a feleségem?
A lány azt mondta: - NEM!
A fiú ezután boldogan élt, mindig más nagymellű csajokkal dugott, horgászni, vadászni járt, sört vedelt, horkolt és fingott, amikor és ahol csak akart.
Jössz Pápára?
Te milyen az a 30%-os reszelés? Nem vágom :D.
Én a méterfát csak félbevágom ám :DDDD.
2 Stihl, tököm tudja mien lánccal :DDD. Volt két fejsze, nem valami szakítós, egyiknek a nyelét ki is végeztem, úgyhogy holnap beszerzek 3-at tartiba :XD.
Végigstihleztem 5 köbmétert, egyet meg fejszével :DD.
Még mindig kinn van 4 köbi husáng :DDD. Reggel meg festettem, holnap meg doki, mert Megyer óta nem hallok a bal fülemmel . Nagyon amortizálom magam :D
Komolyan mondom ha lesátrazol Szentgyörgyre, nem tudom mit csinálok veled. Bezzeg Megyer nem volt jó?
Én meg nem tudok menni
Bazki, vasárnap óta nem ültem motoron, már nagyon kész vagyok, de rengeteg a meló a ház körül. Szép kis szabi....