Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

figyeld a telódat
Már mindenki tudja a számom, én viszont senkiét, és azt sem tom kivel hol fogok talizni. facaaa
Igen közkedvelt, mert tudják hogy jó
Apartman mellé pakoltok attól még nem lesz kényelmesebb
Hát nem is terveztem, hogy megágyazok Nektek
ááááááááááá, Mesibaba! Ezen ne is járjon az agyad!
Nem fogunk veletek aludni, nem azért lesz sátor mind a 3 motoron, mert az apartman mellé pakolunk
Joci beítralak a telefonomba... Most nézem van már Laci600RR ,Zoli600RR ,Tamás600RR és most Joci600RR... Ez a kishonda egy közkedvelt motor nem de?
jájdejó köszönjük szépen nem hiába mondják, hogy a motorosok egy nagy család
Most mondja azt hogy sietek és én is oda megyek! Egész szép kis díszkiséretetek lesz Mesi... ha időben végzek csörgök Laci vagy Joci...
No akkor 2 hondát figyelünk majd
Én 17 körül végzek, olyan 18 körül indulok otthonról Karosba Zalaapátin keresztül, ott tudnánk talizni ha gondolod 18:15 körül vagy 18:30-kor. Számom ott van, tied megadhatnád, hátha csúszok, mert fodrászhoz kéne mennem 17:15-re :XD. Szép menet lesz :DDD.
Ha időben végzek a melóval lehet veled tartok
Szia számomat tudod ha valahol elakadnál csak csörögj és irányítalak is
Oké!
Akkor melyik lejáró? Jöhettek Komárnál is, eszembe jutott egy rövidebb út!
Én egy Tricolor 600RR-el leszek.
számom mentsd el ha előbb érnétek le, akkor már elmegyek Komárba meglátogatom a Keresztszüleim :XD. Onnan megyek majd ki.
30/2172057
20/9370499
Csak ketten, én és a párom engem az adatlapomon lévő fotók alapján be tudsz azonosítani, a párom pedig egy feketének tűnő, de lila Hayabusival jön
Jáááááj Mesibaba figyelj rám!
Ne gyertek még le a Komári lehajtónál. Onnan ugyanannyi a Galamboki leágazó mint Kanizsa-Kelet-től! És az út viszont 3X rosszabb! Hallgass rám! De ha nagyon ragaszkodsz hozzá odamegyek Komárba!
Akkor kimegyek :DDD.
Hányan jöttök?
Úgyis már benn a bugee a lábamba annyira döntögetnék egyet, de lejövök :DDD.
hát ez szuper, az utvonalterv is ezt dobta ki: Zalakomár, Galambok és így tovább... Szerintem mi ezen megyünk, ha már ezt dobta a gép ha gondolod oda kijöhetsz a Zalakomár lehajtóhoz, mondjuk 3/4 7 körülre, de tényleg nem akarok ám bonyodalmat okozni Neked
És nem, nem fog esni ez tuti
Egyébként ha jöttök az M7-esen:
Van egy lejáró Zalakomárnál, de én nem azt javaslom, hanem a következőt amire az van kiírva hogy "Nagykanizsa Kelet".
Azon lejöttök, az bevisz egy körforgalomba amin a 3. kijárón (balra) kimész, mentek nyílegyenesen azon az úton ami a régi 7-es vissza felfelé, és lesz egy elágazó (benzinkút jobbra) amin be tudtok menni Galambokra. Galambokon egyenesen áthajtasz, és a következő falu/város/község Zalakaros.
Ha kell, és nem esik az eső :D, akkor szívesen kimegyek Kanizsa Kelet lehajtóhoz a körforgalomba. Csak akkor kéne egy pontos idő, mert hátha elkap a hév :DDD. Ott megy az útszéli meló :XD
Oké, megoldom ha gondolod. Akkor végignézhetnétek az autópálya vonalát hol akartok lejönni, és oda kimegyek elétek. Elméletileg 19 körül itt lennétek valahol. Bár szépen lemostam a mocit a holnapi napra, remélem nem lesz eső :DDD.
De jó fej vagy, jó lenne, csak fogalmam sincs hogy tudunk haladni és hogy mikor hol leszünk. elvileg 5-kor indulunk Pestről és 1x tuti meg fogunk állni miattam
Kijöjjek elétek? Ha gondolod szívesen....
Igen, pont akartam kérdezni, hogy meddig vagy Te ottan
Bocs, most gondoltam át. Mire ideértek én már nem dolgozom :XD