Én 17 körül végzek, olyan 18 körül indulok otthonról Karosba Zalaapátin keresztül, ott tudnánk talizni ha gondolod 18:15 körül vagy 18:30-kor. Számom ott van, tied megadhatnád, hátha csúszok, mert fodrászhoz kéne mennem 17:15-re :XD. Szép menet lesz :DDD.
Oké!
Akkor melyik lejáró? Jöhettek Komárnál is, eszembe jutott egy rövidebb út!
Én egy Tricolor 600RR-el leszek.
számom mentsd el ha előbb érnétek le, akkor már elmegyek Komárba meglátogatom a Keresztszüleim :XD. Onnan megyek majd ki.
30/2172057
20/9370499
Jáááááj Mesibaba figyelj rám!
Ne gyertek még le a Komári lehajtónál. Onnan ugyanannyi a Galamboki leágazó mint Kanizsa-Kelet-től! És az út viszont 3X rosszabb! Hallgass rám! De ha nagyon ragaszkodsz hozzá odamegyek Komárba!
hát ez szuper, az utvonalterv is ezt dobta ki: Zalakomár, Galambok és így tovább... Szerintem mi ezen megyünk, ha már ezt dobta a gép ha gondolod oda kijöhetsz a Zalakomár lehajtóhoz, mondjuk 3/4 7 körülre, de tényleg nem akarok ám bonyodalmat okozni Neked
És nem, nem fog esni ez tuti
Egyébként ha jöttök az M7-esen:
Van egy lejáró Zalakomárnál, de én nem azt javaslom, hanem a következőt amire az van kiírva hogy "Nagykanizsa Kelet".
Azon lejöttök, az bevisz egy körforgalomba amin a 3. kijárón (balra) kimész, mentek nyílegyenesen azon az úton ami a régi 7-es vissza felfelé, és lesz egy elágazó (benzinkút jobbra) amin be tudtok menni Galambokra. Galambokon egyenesen áthajtasz, és a következő falu/város/község Zalakaros.
Ha kell, és nem esik az eső :D, akkor szívesen kimegyek Kanizsa Kelet lehajtóhoz a körforgalomba. Csak akkor kéne egy pontos idő, mert hátha elkap a hév :DDD. Ott megy az útszéli meló :XD
Oké, megoldom ha gondolod. Akkor végignézhetnétek az autópálya vonalát hol akartok lejönni, és oda kimegyek elétek. Elméletileg 19 körül itt lennétek valahol. Bár szépen lemostam a mocit a holnapi napra, remélem nem lesz eső :DDD.
De jó fej vagy, jó lenne, csak fogalmam sincs hogy tudunk haladni és hogy mikor hol leszünk. elvileg 5-kor indulunk Pestről és 1x tuti meg fogunk állni miattam
Nem fogunk veletek aludni, nem azért lesz sátor mind a 3 motoron, mert az apartman mellé pakolunk
Akkor melyik lejáró? Jöhettek Komárnál is, eszembe jutott egy rövidebb út!
Én egy Tricolor 600RR-el leszek.
számom mentsd el ha előbb érnétek le, akkor már elmegyek Komárba meglátogatom a Keresztszüleim :XD. Onnan megyek majd ki.
30/2172057
20/9370499
Ne gyertek még le a Komári lehajtónál. Onnan ugyanannyi a Galamboki leágazó mint Kanizsa-Kelet-től! És az út viszont 3X rosszabb! Hallgass rám! De ha nagyon ragaszkodsz hozzá odamegyek Komárba!
Hányan jöttök?
Úgyis már benn a bugee a lábamba annyira döntögetnék egyet, de lejövök :DDD.
És nem, nem fog esni ez tuti
Van egy lejáró Zalakomárnál, de én nem azt javaslom, hanem a következőt amire az van kiírva hogy "Nagykanizsa Kelet".
Azon lejöttök, az bevisz egy körforgalomba amin a 3. kijárón (balra) kimész, mentek nyílegyenesen azon az úton ami a régi 7-es vissza felfelé, és lesz egy elágazó (benzinkút jobbra) amin be tudtok menni Galambokra. Galambokon egyenesen áthajtasz, és a következő falu/város/község Zalakaros.
Ha kell, és nem esik az eső :D, akkor szívesen kimegyek Kanizsa Kelet lehajtóhoz a körforgalomba. Csak akkor kéne egy pontos idő, mert hátha elkap a hév :DDD. Ott megy az útszéli meló :XD