Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát az lehet, de várj csak visszaváltom az üvegeket aztán milliomos leszek.

Alant a link, ott megsasolhatod.
Nincs akku még benne. No erre szoktam mondani:" ha a csárdában akkut árulnának akkor neked lenne két kamionnal"!
LCD-s a műszer vagy ledes?
Értem Én csak azt nem tudom mitől megy a motor. Nincs akku még benne.
Szia!

Inkább itt a link ez egyszerűbb volt:

feszültség mérő
Ott van a műszer B+!, most vetted! Addig keresgélsz vele amíg olyan pontot nem találsz, amin csak bekapcsolt gyújtásnál van kakajó!
A negatívot testre, vagy az akku negatív pontjára, a másikkal meg keresel.
Pálinkás szép estét Neked is! ne ríjjunk csak már tele van a t..arisznyánk ezzel a téllel! Tudod én melegvérű állat vagyok!
Utálom a hideget!
Szewa

Fotózd már le nekem azt a műszert faxikám....lehet hogy szerzek egyet én is,de előbb invertert kell szerezni....hogy tudjunk menet közben KV-t főzni
Meghozta a postás bácsi a feszültségmérőt. Nagyon tuti kis szerkezet. Már csak jó időnek kell lenni és el is kezdem a beépítését a motor műszerfalba. Az még a megoldandó feladat, hogy úgy legyen bekötve a műszer, hogy csak akkor jelezzen ha a gyújtás rá van adva.
Jó napot!

Ezért sírtatok? Még két ilyen nap aztán nyoma sem lesz a hónak.
Hajrá!
Rendesen ereje van a napnak.....melegen süt
No,megyek és tekergek egyet eme erdőnek nevezett domboldalon
Pár nap, és elolvad!
Itt is kibaszott sok esett Ne vidd túlzásba a lapátolást.....
Mindjárt megint megyek egy kört az erdőben....meg nézem mi a helyzet vad gazdálkodás terén
Rohadjon meg....ha lenne kis traktorom annyi fát tudnék most lopni amennyit nem lehet el tüzelni 3 évig
Pálinkásat tebeléd is!
Itt is világos van, de még nem olvad! Amit tegnap ellapátoltam, azt visszarakta! Most csak egy ösvényt csináltam rohadjon meg!
Ki tisztult az ég.....süt a nap és mintha olvadna a hó
Majd hívlak !
Én reggel voltam! Meg 12 centi hó is! El sem tudom hinni, hogy már motoroztam az idén! Többször is!
Jah...de csak márc.31.-én használható fel Lessz ám forró drót mindenkinél
Nekem már nem kell Essen ott......a balaton parton
Úgy sincs senki ilyenkor a strandon
Nekem már kb két napja jött az ingyenperc!
Hadd essen! Kell a víz a Balatonba és a ...izé.. hova is?! Szóval kell!
Nem az erdészet,több tulajdonosa volt neki és egy maszek vágta ki. Pedig szép erdő volt.....
Most kaptam egy sms-t....a rendkívüli hó helyzet miatt kaptam 10 perc ingyen beszélgetést a t mobiltol. Beszarok..... Ez nekik hó helyzet?
Én is el szortam már kétszer.....de nem látszik meg....megint esik
Elmondom, hogy én egy naaagy "hóhányó" vagyok! Nem félreérteni havat hánytam nem okádtam!
Jó szar lett az az "erdő" ! Az erdészet vágatta ki?
Csak egy kurva őzbakot láttam.....semmi mást