Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No Jó éjt Nektek!
Pénzet kapsz érte B+! Másnak meg fizetni kell érte!
Nekem nincs választásom,a melóval jár.De legalább megtanul vezetni az ember ha évi 100-110 ezret megy.
Régi szép időkben én is mentem, Tapolca- Balatonfüred 3 óra oda , 3 óra vissza!
"Ilyenkor szeretek vezetni,mert a mazsolák otthon,a vérprofik meg már az árokban vannak!"
Sziasztok!Pár perc alatt ilyen lett!De azért megy a Honda dió utánzat!
Szesz Testvér
Én is ezt mondom.....a mazsik maradjanak otthon.....Mi meg nyugodtan tudunk motorozni ilyen időben is
El is hiszem....szegény kandúr meg ijedt hogy itt a világ vége
Jó estét Urak!
Ma letekertem Zalában több mint 250km-t és a tapasztalataim alapján a mazsolák maradjanak otthon!
B+! Még szerencse, hogy tegnap bevásároltam!
A Bandi kandúr kiment az előbb , olyan kétségbeesetten kéretőzött vissza azt hittem üldözik!
Azért merészség volt! AZ M 7-en valami 40 autó ment össze!
Gondolom a szokásos , 60 km/ 3 óra!
Nem irígyelem csoda, hogy hazaért!
Javítok... nem 1830....hanem 18:30
Ezt én is remélem...
Ma reggel vitték le szombathelyre az anyóst....most hívott az Andi hogy 1830 körül értek haza keszthelyre....és autóval voltak Mondtam is neki maradjon ott....haza ne merjen indulni ilyen időben. Lehet hogy a buszok se úgy járnak mint normális időjáráskor
Félelmetesen szar idő lett hirtelen! Remélem ezzel a "böjti szelek" le lettek tudva!
Jól van.....talán szombatra kellemesebb idő lesz
Hát....olyan vastagon rá fagyott a plexire ez a trutymó hogy nem is láttam ki rajta az első 3km után...
Nem volt kellemes érzés.....volt egy két autós aki kibaszott közel ment el előzéskor,és fostam nagyon mert a szél taszigált oldalról
szegény robogó.....fél vödörnyi víz lett alatta ahogy le olvadt róla a hó és jég. Szerintem a japánok nem is hinnék el mit kibír...milyen körülmények között használható ez a tücsökpöcsnyi motor
"Ma már tudom mit érez a szúnyog a viharban"
Pedig te amilyen dundi vagy? Nem zörögtél?
Köszönöm, nem baj! Nem merek elindulni holnap, de azt mondják szombat délelőttre már talán normalizálódik!
Érdekes lett volna látni ahogy emelget a szél!
Hát mint a nagyok......motorral Ma már tudom mit érez a szúnyog a viharban Hazafelé volt hujujj...csak le fújjon az útról a szél
Komolyan mondom....ennyire soha nem fostam mint ma

Csak azért hozattam ide a gumikat mert a kollégám kocsival jött ma dolgozni,és így nekünk nem kell majd be autoznunk érte
Vagy nem jól tettem?
Köszönöm! Nem kellett volna!
Hogy voltál dolgozni?Itt teljesen megbolondult az idő!Ilyen szar idő még télen sem volt! Nem emelgetett a szél?
.....péntek.....most meg má szombat?

Persze....ha ilyen az idő mint ma akkor gyere szombaton,nehogy gond legyen út közben. Addig talán meg embereli magát az idő
Amúgy bátorkodtam olyan fasza gyerek lenni......hogy ide hozattam a gumikat
A mostani időjárás szerint lehet, csak szombaton!
Kellemes tavaszi hóvihar!

Rendicsek
JÓ, viszem az első fele árát!
Na a helye máris kiporolva.
Hunnan vala neked akkud?

De pénteken akkor el is kell mennünk a gumikért a városba
Lehet rugatni majd a gépet