Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És? Láttál vaddisznót? Mármint rajtad kívül?
Az előbb sétáltam egy nagyot....itt az erdő helyén.....siralmas mit műveltek a favágással Le tarolták az egészet....
"
Bocs rosszul tudtam, csak 2167 m magas.
Ez nem hegy, ez csak egy domb! és nem is mentem fel rá! Csak mellé. Hegy Klagenfurt mellett a Dobratsch pl 2250 m magas.
Nem mondod hogy ma is hegyet másztál?
Ne a tévét nézd, lapátold! Legalább combosodsz. Felmentem a lépcsőig, de nem volt vészes. Csak lefelé meeeeredek!
Szerintem is....most nézem a tv-t,mondja is a jövőheti kánikulát
Fel a fejjel! Jövő héten már izzadni fogsz!
Az biztos
Gondolkodok rajta! lenne sikerünk az biztos! Mindenki minket nézne: "Ki ez a két hülye?"
Ne bánts fater....inkább kussolok

Na motorozunk holnap egy nagyot? Pl egy kör a balcsi körül?
Te csak ne örömködj ezen , mert odamegyek és összekócolom a frizurádat a hólapáttal!
De jó
Most lapátolhatunk szinkronba Hülye idő ez.....megint ki marad a tavasz.
Esik B+! Most tart 5 centinél!

Na hétre elég is volt a munkába járásból.....szabit vettem ki,a tököm motorozik ebbe a hó esésbe. Meg most amúgy is pangás van a cégnél.

Ott is esik remélem?
Dehogy! Két pofával ittam! Laposüveg! kettő decis

Ágynak döntött az ágyaspálinka
Mekkora volt az a flaska? Literes?
Képzeld hogy jártam! Kaptam egy kis flaska "ágyaspálinkát", aztán ittam egyet, ahogy neked írtam! De mert ízlett ittam még egyet! Aztán bealudtam B+! Most ébresztett a Bandi!
Egészségedre

Itt még esik
De mineeeeeek?
Ne legyél türelmetlen! Iszom egyet az egészségedre!
Itt elállt a hóesés. +2 fokos hőség van!
Speciel....előre és az oldalára gondoltam.Sokszor nem veszik észre az oldalról érkező autósok....pl körforgalomban.

Hát nem valami nagy meleg van kint....egész nap itt bent teszek veszek. Jöhetne már az igazi tavasz......
Tegyél. Főleg előre és hátra! Most mást úgysem tudsz tenni!kb. 1960-ban március 15-én 15 centis hó volt. Most meg mindjárt április. De állítólag elsejétől meleg lesz!
Pedig ma gyakorolni akartam az íjjal.......de rá fagyna a kezem. Pedig van itt most annyi nyúl,lehetne szedegetni. No meg bér kilövés is a listán van
Raknom kellene a motorra is fényvisszaverős matricát minden oldalra....
"Kapja be" Kellemeset a hasznossal? Hagyjuk hadd essen egye meg a rosseb!
De minek? Már kezdtem örülni hogy vége ennek a hitvány télnek......meg is írtam a Hólle anyónak hogy kapja be.....